Živjo!
Tukaj se nekaj sonček sili, upam da mu rata
Drugače je pa danes ok, trebuh mi ni otrdel še niti 1x, kar je čisti rekord do zdaj
In to brez Buscopana, lepo prosim
Naj traja čim dlje! Sem pa ponoči tuhtala, da že prav lepo vadim nočno vstajanje, ker hodim res glih na 2 uri lulat
IZVIRNO SPOROČILO: somic
ni lepšega kot to, ko imaš na masaži nekoga, ki je prišel prvič in ko se na koncu počuti kot da se je ponovno rodil! to je najlepše kar se lahko maserju zgodi, res. in sta na koncu zadovoljna oba.
O, to pa verjamem... Jaz sem za en RD od kolegic dobila aroma tajsko masažo v Atlantisu. Tiste 3/4 ure je nekaj najlepšegam kar sem kdaj doživela... Ko je blo konec sem bila vsa v oblakih, tisti Tajkici ali kaj je že bila sem v ekstazi nekaj govorila (po angleško) da kaj tako lepega pa še ne... Pa se je sam nasmejala pa šla, jaz sem pa tam stala in bila čisto paf, kar nisem se mogla sestavit. Presenečena, da je kaj takega sploh možno
nincrli, je tudi v centru Sanolabor. Greš proti Bavarcu. Čakaj, ti bom poiskala zemljevid.
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=sanolabor+ljubljana&tab=maps Tisti, ki je označen s št. 4 je za Bavarcem. Čisto na spodnjem koncu Bavarca (če stojiš tako, da gledaš proti Bežigradu) greš desno po Čufarjevi in takoj ko lahko greš spet desno in že vidiš tablo, ki visi iz pročelja stavbe. Samo so pa tam gatke malo dražje, 1 kom. je nekaj čez evro. Samo jaz sem jih kar kupila, ne da se mi še Tosame okoli iskat...
sisi, dobro opravi