IZVIRNO SPOROČILO: somic
ja, nam so tudi v mš rekli, da moramo malo popazit, da ne bomo imele preveč agresivnih duš gelov in deodorantov, parfume so zelo močno odsvetovali.
bom šla na vohanje v dm, da vidim kaj bom našla pametnega, ker moji duš geli imam občutek, da so full parfumirani- moj vedno reče da full dišim. kaj vem.
nincrli kakšne čaje si zasledila, da se ne priporočajo zdaj v nosečnosti?
Saj jaz mam tud tak naparfumirane te gele, če najdeš kakega fajnega v dm nam javi
Žajbelj se ful odsvetuje-povzroča splav in popadke, tud kamilica ni priporočljiva...
Tu je link, če te za kirega posebej zanima
http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1425 Pa, ko smo ravno pri tem kak noben nč ne pazi... Grem na pošto in rečem ženski za kuverto in kaj nardi

prst oblizne, vzame kuverto in mi jo da! OMFG! sem misla haloooo, to se nasploh ne dela že nekaj let zato pa majo une blazinice, zdaj pa itak ne ... svašta no
Spet eno vprašanje: A ima katera občutek, da jo tak vleče? Prej, ko sem hodla me je prav tak raztegovalo v spodnjem delu trebuha, sem šla ko stara bakica pa ni blo prijetno. Pa tak občutek kot da je trebuh taaaak težek... Ma ka bom mogla zdaj od rožne do mesta na trolo al kaj

Mogoče je pa to tisto tiščanje navzdol, ko ene pravijo al pa je enostavno velika teža, ker sem pred tem še kosilala... Ma ne vem, v glavnem ni blo fajn

.
Aja pa še glede vložkov, sem vidla da majo vir80 v merkatorju pa tud vir nautre, ki so lepilni, so pa ble kapljice gor narisane pa je bla sam prva obarvana (jih je pa ene 5) to pomeni, da so premajhni za nas a ne?