hi hi

jaz tudi

No ja, bi mogoče dodala še seks, ker tukaj pa res nimava sreče, greva iz prepovedi v prepoved. Sicer se mi nekako v grobem dozdeva, koliko je vse zneslo, ampak je bilo tako tudi pričakovano. Kaj čmo... Sem pa kar ponosna nase, kako sem speljala ves tale šoping za našega sončka, ker sem res za vsako stvar poskrbela, da sva jo dobila čim ugodneje in nisem nabavila nič odvečne krame (kar se hitro zgodi, ker ponujajo sve in svašta). Sva si sicer privoščila nove stvari, ampak po ugodnih cenah. Nama je pa toliko lažje, ker veva, da bomo vse kmalu še enkrat (ali dvakrat) rabili. Je bil pa fant skoraj bolj zapravljivo nastrojen, jaz sem bila pa racionalna

Zanimiva izkušnja, ponavadi sva kontra
Mi je pa tudi precej zanimivo, kako so se mi že zdaj spremenile prioritete v življenju. Ves čas, kjerkoli in s komerkoli sem, razmišljam samo o otroški opremi (sploh zadnje mesece), ostalega sploh ne opazim. No ja, mogoče hrano

Pa fant do neke mere tudi, samo ne tako izrazito kot jaz. Sem npr. ujela situacijo, ko je začel kolegom (večina samskih ali pa še daleč od načrtov za otroke) razlagat o vozičkih in je toliko časa razlagal, da je že vsem moril

Razen mene seveda, meni je bilo samo hecno

Pa bla sem tudi vesela, da je tako not padel

Nekako me določene stvari "iz prejšnjega življenja" sploh več ne zanimajo, ampak res ne... Čista nula, sploh ne pomislim na njih.
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 14.11.2009 15:49:55 >