Živjo čveke
Tudi na Dolenjskem je zelo lep dan
Sam jst sem vseeno nekak blazno zaspana... Pa sem ponoči veliko spala in tudi čisto v redu, mi pa kr očke skupaj vleče. Bom se poskusila malo razbudit zdaj, ko bom RR brala
IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Enih par se jih res že nekaj časa ni javilo ja. Kaj pa je z marijo? al sem samo jaz spregledala..
Ja za marijo sem se pa tudi že jaz velikokrat vprašala, kaj je z njo, ker se nič ne javi. Prej se je kar redno, skoraj vsak dan. Zdaj se pa že vsaj teden ali dva ni

Upam, da je vse ok.
anita goitan, hvala za link

Enkrat sem ga že sama našla, čisto ponesreči. Sem ga pa potem parkrat iskala, pa ga nisem mogla najti. Superski je

Kok je mala štručka, hi hi hi

Joj jaz že tako zelo komaj čakam....
Enkica, jaz sem se tudi jokala, prvič ko sem ga gledala. Pa mi ni blo nič jasno zakaj, samo tulit sem začela. Ja hormoni, ni kaj
uf
somic jaz mam tut včasih poln kufer teh tečnih stricev pa tet ko te gledajo ko da si jim totalno v napoto in sam sebe vidijo, kako se jim mudi

Za znoret. Že prej so mi šli na jetra, zdaj sem pa sloh alergična na njih ker mam sama mal več težav s tem, da kje stojim v vrsti ali pa npr. na nabito polni troli. Drugače sem pa jaz tudi začela malo bolj zatekat, vem po prstanu in občutku v adidaskah. Sam še ni resne krize, se še ne pozna toliko.
Punce a veste da sem vam kr malo fouš, ko mate vse neko novo pohištvo! Pa da ne bo pomote zakaj - že od malega mi je sestavljanje omar nekaj najbolj fantastičnega na svetu

Ko sem odkrila električni izvijač mi ga sploh ni blo za dat v roke, ker če ne drugega sem kljuko na vratih gor pa dal montirala

Res rada sestavljam omare, nimam pojma zakaj. Pri nas smo kar dosti spreminjali postavitev omar npr. po dnevni sobi pa potem še malo s spalnico menjavali ali pa kaj takega... Najdlje mamo enako postavitev zdaj, že kake 4 leta. Čeprav kake malenkosti še vseeno premaknemo. Tako da mi je bil neskončen gušt, ko sva lani decembra mi2 nakupila pohištvo v Ikei za naju, uf kako sem šraufala

Čeprav zdaj bi bolj težko

No ja, premaknila sem jih pa še vseeno nekaj prejšnji mesec