Pozdravček vsem, da se malo oglasim po dolgem času!
Spet bomo imeli
, rok je 10.1., pa mislim, da bo prej, mogoče že za novo leto. Pregled imam 9.12. Dolgo sva izbirala ime, no končno nama je nekaj obema všeč. Želela sva nekaj daljšega od treh črk, vsaj štiri, glede nato, da ima prvi 6 črk.
V službi nisem že en mesec, ker sem imela za porabit dosti dopusta in bom uradno nastopila porodniško 13.12. Ne predstavljam si, da bi morala delati še ves nov in del dec, ker me že zdej vse tišči dol. Pri prvem sem imela manjši trebuh, zdaj pri drugem imam še enkrat večjega in mi tišči na mehur. Medenične kosti imam dosti bolj raztegnjene, zato me je že dva meseca nazaj zelo špikalo v mednožju, da sem šla takoj na pregled. No pol me je moja ginek. pregledala in rekla, da se je bala, da sem odprta. Na srečo je še dosti manjkalo. Drugače je vse v redu, malo se pripravljam, da ne bo vse v veselem dec. Pa toliko stvari imam še za postorit po hiši.
tinncyka - naj te potolažim, da nisi edina, fantje na splošno nergajo, ne bi jim blo treba glede nato, kaj vse me prenašamo. Ob porodu itak vse obljubijo, preverjeno in potem se poskušajo tega držati, verjemi mu ne uspeva najboljš. Sicer, da ga ne bom samo karala, mi pri vsem pomaga, ampak ima večkrat še kaj za pripomnit zraven. Zdej on rihta našega malčka, ker ga ne morm več nosit. Za posteljne aktivnosti sva bla včasih bolj dovzetna, ko sva bila še sama. Nekako se je takrat vse bolj izšlo in povsod sva šla na vse športne aktivnosti, se dobivala s frendi. No pol se to nekako umiri. Zdej pa po službi in do spanca tamalga ne moreva kaj dosti, pol pa, če je trenutek
Jaz sem k rožica k sm doma. Punce uživajte in izkoristite čas dokler še nimate doma novega člana