IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka
glede štipendije če katera ve: če se jaz za začasno prepišem k mojemu dragemu kaj izubim štipendijo ali jo obdržim??
Ja jaz mislim, da ne, če je samo začasno prebivališče. Čeprav po zakonu je to že izvenzakonska skupnost in se potem v cenzus za štipendijo štejejo samo vajini dohodki, tako da avtomatsko ne ostaneš brez. Še enkrat preračunajo, če si upravičena. Čeprav na račun materinstva bi morala dobiti kar nekaj točk za ohranitev štipendije. Glej pokliči na ŠOU, ti bodo rade volje pomagali. Ko si enkrat polnoleten ni velikih razlik pri teh zadevah:
Socialno in drugo svetovanje
studentska.svetovalnica@sou-lj.si
(01/43 80 253)
ponedeljek, torek in četrtek: 10.00 - 15.00
sreda: 12.00 - 17.00
mimikica, jaz sem se barvala pri frizerju v 13. tednu in potem še enkrat v 22. tednu. Prvič je totalno sfalila barvo in popravljala z blanšem

, drugič je pa naredila super barvo, zelo podobno moji naravni. Tako da sem se nekako kar odločila, da se neham barvati na sploh, zdaj ko imam priložnost takega nežnega prehoda. Se kompletno barvam že več kot 9 let in mam počasi dosti tega... Mogoče si bom dala kake pramenčke kdaj v prihodnosti, ampak ne verjamem da kmalu.
Žaži, sem se že spraševala, kod hodiš! Hudo... Sam da si ok!!! Uf, potem zgleda kar kritično tole

Sam se da preživet, praviš

Ni kaj, si kar moj junak, da si dala tole čez. Srečno pri selitvi, pa javi se nam čimprej!