Živjo punce!
Kika, jao, ti si že čist taprava! Sam mogoče je pa fino, da te takole po obrokih zafrkava, bo potem na koncu manj vsega v eni rundi
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Še nekaj bi vprašala, imam eno staro omaro s ful grdimi ročaji, pa bi jih zamenjala za otroško sobico. A ste mogoče zasledile da bi se dobilo kakšne domiselne luštne ročajčke, poceni (imajo ful drage po teh Bauhausih in nič posebnega)-mogoče v BC ali kje? Ena mislim da je tudi nekaj omenjala to na forumu, pa sem pozabila že točno kaj.
A se kaj redite ta zadnji mesec? Jaz se
Joj za kljukice si je pa treba ponavadi kar čas vzet, da dobiš lepe. Majo jih skoraj po vseh teh trgovinah ala sam svoj mojster, tako da ti verjetno skoraj ne preostane drugega, kot da jih vse pregledaš. Da bi meli kje prav otroške pa jaz še nisem zasledila. Mogoče pobrskaj tudi po netu, se že vse najde.
Glede kil - ojoj

Jaz očitno kar vzhajam kot hlebček... Ni mi jasno, od kje

Jem enako kot prej, pa mam vsak teden 1kg več. Dobro, vem da tudi pikec raste, sam ne za 1kg

Nimam pojma, kaj se to dogaja!!! Menda zatekanje ali kaj, samo potem je bolj v noge ker drugje je ok.
nincrli, jaz pa letos prvič v zadnjih par letih nimam težav s suho kožo

Se vidi, da se bistveno manj gibam zunaj. Drugače pa se mi je do decembra že naredil tak grd izpuščaj (ali nekaj takega) po hrbtišču dlani, k je srbel ko hudič in sem si ga ponavadi (čeprav sem pazila, da ne bi) spraskala do krvi. Vse skupaj je izgledalo obupno, kako leto bolj kako leto manj. Je rekla dr. da je to od suhe kože. Tako da tudi posodo nisem smela pomivati brez rokavic, je blo potem katastrofa. Krema pa seveda nobena dosti učinkovita. Letos mi je pa prav lepo, ker se nič takega ne dogaja
Za
miklavža sva se pa zmenila, da greva na sladoled od rustike

, ker šparava

Pa tut ne morem mu spet parklja kupit, letos je bil res priden...
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 5.12.2009 10:21:48 >