dobro jutro drage moje..
jz sem tuk zaspana, da to ni res... budna sem že dobro uro, s tem, da sem se zbujala skor točno vsako uro in sem zdej čist hin... vse me tišči..
sej, mislim, da sem nervozna zarad obremenilnega testa z glukozo, jooooooj, upam, da bo vse v redu.
nebi se rada s tem ukvarjala zdej na konc... boge tiste, ki se morte še špikat, k da ni že dost hudo bit noseč
. mi je prijatelca povedla, ko sem ji rekla, da sem noseča, naj uživam v nosečnosti, ki je tako lepa... um, ja...
sej ne rečem, lepo je biti noseča, vendar lahko pa tudi ne... sam naj ena reče, kak ji je fajn, k jo kolki bolijo, k ji je slabo, bruha, vse smrdi, vse tišči, boli lulika, hehehe
. vendar, ko začutim svojo pikico, so vse težave minljive in pozabljene, v trenutku, ko me brcne..
pozabla sem oment, da sem se včeri mal kresnula s sosedo, mi je težila, zakaj skus na hodniku odpiram okn... bla bla... sem rekla: SMRDI
, zato pa tud odpiram, halo, zakaj le?!
ne morem opisat, kak mi gredo ljudje, ki bi se najraje zabubili v smradu na živce... folk, ki ne more počakat niti da pride iz dvigala, al pa iz bloka na splošn, pa da prižge čik in to najraj zjutri, ko se kam odpravljaš
... mislim svašta! jz sem tud prej kadila, pa mi ni nikol na pamet padl, da bi kadila na hodniku al pa v dvigalu!!! in sem ji rekla, da tle itak sami smradci živijo in da jz v takem ne bom živela... ufffff, grrrrrr!!!
in da bom okn odpirala k bom mislila da bo potreben... se prav zmer!
ne smem se razburjat, cuker bo takoj visok... tega pa si seveda ne želim...
lepo se mejte danes, jz pridem šele pozno popoldne iz ljubljane, tak da bom poročala kaj bo... držte pesti, da nov sladkorne
pozdravčki in lep začetek tedna vam želim