IZVIRNO SPOROČILO: tweety83
Včeraj sva se z mojim
neki spičla.Je tečn ko drek in misli da se cel svet vrti samo okol njega in njegove žlahte in njegovih interesov. In pol mi še reče da sem mehkužasta ker pač mu povem (komu drugemu pa naj)da me ful roke matrajo,da me križ boli in da ne morem spati.....Pol pa mi začne,da naj se malo bolj gibljem in tralala-a na sprehod z mano mu je pa težko iti. Mislim - sem jezna nanj zelo.
Ja, to so pa naši moški. In skoraj z zagotovostjo ti lahko trdim, da so oni še bolj zmedeni kot me. Oz se mi zdi da nosečniški hormoni na njih slabše vplivajo kot na nas.
Vem, da je to bolj slaba tolažba, a pri drugi

se že drugače obnašajo.
Pri nama je bilo tudi v prvi nosečnosti kar precej nesoglasij. Pa ravno sva stanovanje renovirala, pa jaz sem bila brez službe, njegova je visela na nitki, pa pametna žlahta okrog in okrog

Me je včasih imelo da bi koga zadavila.
Edino kar pomaga je da se pogovorita. Detaljno mi povej kako se počutiš, kaj pričakuješ in česa ne maraš.
Ker nekaj kar je za žensko recimo velik problem, je za moškega nepomembna malenkost oz. nekaj samo po sebi umevnega...
Jaz, če sem odkrita, jim včasih prav zavidam to njihovo nesekiranje in zmožnost stopiti čez vse težave. Bi bilo življenje veliko lažje...
Na srečo je sedaj v drugo vse drugače.
Tako da, vse mine. Čeprav eno mučno obdobje šele pride.
Ko je enkrat dete na svetu še hireje pride do nesoglasij med partnerjema. Pa mogoče še hormoni rahlo podivjajo... Zato pa je taka zadeva kot je ta rr, zelo fajn. Tu se lahko potožiš in naletiš na tak odziv kot recimo pričakuješ, ne pa na takega kot je v dejanskem življenju.
V glavnem: bo bolje...
inteligence.