Hej bejbe....
Glede DM torbe - sem se odločila,da je ne kupim,ker jo imam itak zraven vozička (moja dolga lajtnga pa tako)pa itak ne rabim dveh - metanje denarja stran.
Glede dobljenih posteljic,košekov in jogijev - jaz osebno sem mnenja,da rabljenega jogija nikoli ne moreš dovolj prezračiti in očistiti-tako da jaz bi v vsakem primeru kupila novega. Jaz sem imela srečo in sem na bolhi našla novo zapakirano posteljico in nov zapakiran jogi za 100€. Na jogi bom pa dajala tisto nepremočljivo podlogo,če se biba slučajno pobruha ali polula,da ne bo takoj uničen.
Tud jaz imam spakirani dve torbi za v P,ker mi pač v eno ne gre vse. In sicer zame imam spakirano najprej kozmetično torbico (za takrat ko grem rodit)in noter copate,zokne,ščetko,kalodont,gel za tuširanje,mleko za telo,kremo za bradavice, glavnik,gumice za lase,polnilec za gsm,beležko,kuli,labelo,robčke,kekse, prsne blazinice, papirje in set za odvzem popkovnične krvi.
Potem imam torbo z oblekami zame za domov iz porodnišnice,noter pa trenerko,spodnje perilo,vložke,modrc za dojenje,zokne in teniske.
In pa torbo za našo bibo,noter pa: tri tetra plenice,dve pamperski,kompletek,bodi dve kapici,rokavičke,štrample,zoknčke in copatke. Aja,pa dudico še imam zraven za vsak slučaj. To sem dala v jajčko in zraven še dekico in pa zimskega pajacka,ker mi sploh ne gre noter v torbo.
Nikakor ne spravim vseh teh stvari v eno torbo.
Mene pa že dva dni tak čudno boli in špika zjutraj v spodnjem delu trebuha,pa nevem kaj bi to bilo.... Pa če ležim na levem boku je ok (ampak mal bolj slabo spim),če pa se obrnem na desnega me pa tak trebuh boli in mi kar otrdi (sam spim pa potem kot polhec,ko neha boleti).
Držite pesti danes,ko imam ortopeda!!!