IZVIRNO SPOROČILO: alex17
no pa mal me tud skrbi, če bom znala prav negovat, hranit in kopat pikija... tako da hvala vsem za spodbudne besede, ki ste to že dale čez!
Zivjo punce moje,
Le brez skrbi, zdaj mogoce to zgleda se cela znanost, potem pa hitro rata vse skupaj poznana rutina. Jaz se se dobro spomnim, ko mi je v prvi nosecnosti sestra razlagala kako to gre in sem ratala zelena in me je prijelo bruhat od STRESA! Tko sem imela obcutek, da to je pa vse cist prevec za zapomnit si in prav narest in.. ampak res, potem nekako vse skupaj vec ali manj stece in je v uzitek. Boste videle, kmalu! :)
Drugace sem pa jaz danes iz porodnisnice, ker me je G poslala na pripravo za carski rez (sem imela pri prvem CR in potem sem takoj kandidatka za drugega) in sem morala tam tri ure cepet in se pogovarjat z dohtarji. Je bilo fino, ker sem imela CTG in zmenila sem se, da mi dajo malo fore, da probam, ce bi slo naravno. Torej, ce ne prej naravni porod (drzte pesti!) imam CR 14.01.
Edino me je ful razjezila ena medicinska sestra pri internistki, ki je bila prav tecna in mi je tezila naj lezim na hrbtu in cakam, da mi naredi EKG, ceprav sem ji razlozila, da mi je slabo in bom skup padla. In sem se zaradi tega se eno uro skup dajala, da sem bila spet v kolikor toliko normalnem stanju. Pa ji ne bi bilo nic hudega, ce bi mi vmes pustila, da se vsaj malo vsedem. Grrrrrrrrrrrrrrr.
So mi pa rekli, da sem fejst slabokrvna in zdaj se filam s tabletami zeleza in jem zrezke (fuj, res ne maram rdecega mesa) in pijem sok do rdece pese. A ma krera se kaksen nasvet za naravno povecevanje zeleza v krvi?
Aja pa koncno sme kupila une seksi gatke :) Baje je v Ljubljanski porodnisnici spet totalen naval in jih raje nesem s seboj za vsak slucaj.
No tolk od mene za dons, lepo spite in ne se prevec obemenjevat s tem kako boste skrbele za pikce, dam roko v ogenj, da vam bo slo kot po maslu!