IZVIRNO SPOROČILO: Nattoule
Tocno ta Gwen. Ne vem v cem je njen problem, mogoce enostavno ne more vidit bolj okroglih mamic, ker do mene je bila prav ihtava. Je bila pa internistka zato prijazna, ceprav se mi zdi, da bi ji lahko dala vedet naj se male lepse obnasa.
Uffff, ja, pol je bila pa res ista kislica. Kr neki ...
IZVIRNO SPOROČILO: novkica
ojla
Zanima me ali se bo katera odločila za epiduralno,veliko berem o tem, čaprav sem imala dva naravna poroda ...prvi je trajal 6 ur...,drugi 1,5 ure, je šlo hit a bolelo k hudič . Brez bolečin tko naravni porod ne gre...zanima pa me kaj mislite...ste kaj razmišljale, se bo katera odločila za EP???
pozdravček
Ja, jaz resno razmišljam o epiduralni. Malo me je seveda strah bolečine, vendar se jaz za EA odločam bolj zaradi povišanega pritiska, ki ga pa EA znižuje (oz. je to eden njenih stranskih učinkov, ki bi bil pri meni zeeeelooooo dobrodošel). Tudi jaz sem kot poopek nameravala v Trbovlje, čeprav mi je G namignil, da se za en mesec naprej niti ne ve, kako bo stanje z anesteziologi tam, kaj šele, da bi lahko resno računala na dogovor z njimi glede EA. Kot da ji niti G v porodnišnici ne bi bili naklonjeni. Sicer tega ni rekel, samo je bilo to izrečeno nekako med vrsticami. Vsaj jaz sem tako razumela. Rekel mi je, da je edina porodnišnica, pri kateri glede EA res drži tisto, kar se dogovoriš, Postojna. Tako da se jaz odločam sedaj za Postojno, prav zaradi EA. Pa ker imam itak slabo urico do tja, do Trbovelj pa nekih 35-40 minut.
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly