Hej hoj! Danes zjutraj sem morala k svoji gin., da ji pokažem rezultate morfologije in kaj je tisto z mojo posteljico. Pa sem v nedeljo zvečer k prtljagi dala materinsko knjižico in jo je moj odpeljal v Lj
Uf, sem bla jezna nase!!!!!! Sem sicer preko telefona potem vse podatke zvedla in zapisala, samo je dr. rekla, da ni dovolj. Moram v četrtek nazaj. Pa se tolažim da če lahko do čet. počakam, potem verjetno ni nič hudega
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83
Punce, koliko stvari in kaj že imate vse pripravljeno?
Uf nič posebnega, samo nekaj oblekic za začetek - bodije na preklop, žabice in dve majčki na preklop. Aja pa en plišast pajacek in tak luuuušen puloverček na zadrgo. Bom se aktivirala zdaj proti koncu septembra in v oktobru. Mam pa že vse izbrano, kar je treba še kupit

Sva se pa zmenila, da bova imela do konca novembra vse pripravljeno, tudi oprano in zlikano.
vtitag in
somic, pozdravljeni
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1
Jaz bi vas pa prosila za pomoč; včeraj sem namreč mela tak močno kislino cel dan, in več ne vem kaj lahko jem in kaj ne......Mi prosim pomagate z nasveti kako in kaj glede kisline? Sem spala celo noč v sedečem položaju in je bilo boljše al kaj, ko se pa nisem naspala :(
Nič pekočega, paradižnika (predvsem mezge), kislega sadja (tudi nasploh ga malo manj jej), solato kisaj z malo limone - ne kis.... Nič kislih pijač. Pomaga kruh ali prepečenec. Mleko na kratki rok pomaga, dolgoročno pa poslabša stanje, zato se ga tudi izogibaj. Dober je tudi Donat Mg, lahko tudi Rupurut, če je hudo. Ranital ne.
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Zjutraj pa sva si z lubijem privoščila malo jutranje telovadbe
in je bilo prav fajn, edino malo sem se prestrašila, ko sem potem na papirju zagledala tako rozast izcedek, ampak samo 1x, potem pa nič več.
Pa še eno vprašanje imam - kako je kaj pri vas z belim tokom? Ga imate veliko? Pri meni se včasih kar vlije, kak dan pa skoraj nič
Ampak ponavadi je to prav moteče...
Ma če ni opazna količina sveže krvi ni hudega, zdaj je vse bolj prekrvavljeno in se hitreje malo poškoduje. Zato tudi dlesni krvavijo pri ščetkanju. Malo bolj u izi telovadbo, pa bo
Beli tok - ja ful ga je

Tako da mam gatke mokre. Dnevnih vložkov si pa ne upam uporabljat, ker potem ponavadi hitro dobim vnetje. Je ful zoprno, res. Je pa tak malo bolj gost kot sicer, pa res ga je precej več. Sploh če hodim naokoli. Pa potem tudi razmišljam, če je samo beli tok al me bo kap ko bom dala gatke dol, ker bo kri.
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
Jaz sem danes doživela še eno prijetno izkušnjo - imela sem poplavo iz desne dojke.
O! Mene je tudi ena že spraševala, če sem že kaj "curela"...

Pa nisem. Se ti je zdela dojka kaj drugačna ali je blo "kar od nikjer"?
Se je pa meni včeraj tudi zgodilo nekaj "nosečniškega", samo malo manj prijatno je bilo. Doma smo se nekaj blazno hecali in sem takrat slučajno stala. Nisem imela nekaj ful poln mehur, me niti ni nekaj lulat mudilo. sem se pa tako zelo smejala, da sem se čisto malo polulala

Groza, kaj šele bo, ko bo trebuh večji in bo pikec še bolj pritiskal
IZVIRNO SPOROČILO: lesk80
Imam pa eno vprašanje. Mene ful srbi koža, kot ena alergija ali kaj? Ali ima katera podobno težavo?
Uf, mene tudi. Tam kjer se koža razteza je ok da srbi, če te pa res ful in povsod moraš pa ginekologinji ker ti potem neke jetrne encime preverijo. Ampak to samo, če je res izrazito in brez drugega očitnega razloga. Jaz sem se ful smejala, ko sem se šla tuširat po morf., ker sem se slučajno pogledala v ogledalu bolj od strani in mam po obeh ritnicah prav sledi od nohtov od praskanja

Kaj so si mislile, ko sem skakala izza zavese s tisto popraskano ritjo

Se pa kar redno mažem za strije, mogoče kak večer izpustim. Upam, da se bo obrestovalo
marijaa, meni noge zatečejo če veliko stojim ali pa veliko sedim za računalnikom. Če hodim ali ležim ni hudega.