Joj Grahek, čisto po nepotrebnem se sekiraš, mere nikoli vse ne ustrezajo tednom, moj sin je imel vedno za kak teden večjo glavico in za kake dva tedna manjši trebušček (torej čudno sorazmerje), pa za kak teden krajšo stegnjenico in si potem ustvariš nek scenarij, da ima očitno ogromno glavo in da mu kak organ manjka ker ima majhen trebušček

................TO JE ČISTO NORMALNO, ne morejo biti kar vse mere na teden iste, kot drugo se UZ vedno malo moti, boste videle na koncu, kakšne bodo razlike v teži otroka ko bodo rojeni napram UZ meritvam. Tudi po 1 kg!!!!
No, ko se je rodil je bil prav idealen, čisto nič na njemu ni bilo ne preveliko in ne premajhno ali nesorazmerno, zdrav ko ribica z 3690g. In glede na kao malo večjo glavico v trebuhu ima prav punčkasto majhno glavico z drobnim obrazkom in ko se fajn napoka večerje lepo okrogel trebušček
Upam, da sem te kaj potolažila, ker se res nimaš kaj sekirati.
Mi smo bolje, meni je bilo včeraj še res čisto cel dan slabo v želodcu, sem polento jedla cel dan, danes je pa že v redu, mož je bil takoj ok, samo da je vse iz sebe spravil, sina pa se zadeva niti ni dotaknila, tako da je res šlo za hrano, ker on ni jedel isto, je jedel puding za večerjo in kos žemlje

.