Hoj!
Jaz sem pa spala kot ubita, celo do 10h po tastari uri, ponavadi sem se pa zbudila med 8h in pol 9h. Zgleda, da mi ta ekstra mehak jogi na Dolenjskem tako zelo paše... Drugače pa nimam dobro jutro, mami je včeraj zvečer naredila golaž in zdaj cela bajta odurno smrdi po golažu
Pa jaz tudi
Ta vonj mi je pa res nekaj najbolj ogabnega na svetu, po tej klinčevi čebuli, fuuuuuuuuuuj. Zmeraj se spomnim na kuharice iz OŠ, ki so vse smrdele malo po tej pajzani čebuli malo po starem švicu, ogabno
Pa že tako mam težave z vonjem po hrani (sploh po čebuli), zdaj ko sem noseča pa še vse toliko bolj voham in mi je za umret. Bi kar nekam šla, samo da ne bi bila v hiši.
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca
Midva sva pa komplet kuhinjo naročila v Lesnini (pride novembra). Tudi oni ti na licu mesta izrišejo kuhinjo. Dokončno oceno bom pa lahko dala, ko jo pridejo montirat.
Hm, mamo 3 leta staro kuhinjio iz lesnine in zelo slabe izkušnje. Deli so prihajali postopoma, zadnji del po 3 ali 4 mesecih. Tudi del pulta so nam narobe izrezali in niso hoteli priznati, se je morala it mami parkrat kregat tja. So nov izrez spet hoteli zračunati, potem so se zgovarjali na mizarja, ki za njih reže... No, mami ni popustila tako da so potem oni, ampak komaj. Dobro, da smo sami montirali, ker smo tudi za to slišali precej pritožb od drugih, baje je vse zelo na hojladri narejeno. Se splača ves čas bit zraven in čekirat, kaj počnejo. Je rekla mami da nikoli več pri njih. Sama kuhinja je pa sicer lepa, Marlesova. Je bila res najceneje pri njih.
Gwendolen, mene tudi včasih bolijo prsi. Sicer ne ravno bradavice, ampak me špika tako kot na začetku nosečnosti, kar me je vmes že nehalo. Menda se pripravljajo za svoj veliki nastop
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 27.10.2009 9:43:12 >