Živjo!
Waaa, danes je spet tako lep dan! Upam, da mi tokrat rata vsaj enega od bratov spravit na sprehod, dokler še sonček tako lepo greje
Sta zlimana vsak s svojim računalnikom v eno bitje, ker mata drugače med šolo prepoved. Sam za vikend pa počitnice, razen če je kaj za šolo. Mah nekaj se bom že spomnila, da dobim koga iz hiše!
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka
kje se pa to easybazo da pri nas kupit oz a veš koliko je potrebno zanjo odštet?
lovilec na cene (http://www.lovecnacene.si/easybase-maxi-cosi/m/112615/) pravi, da stane 100€, kar bo verjetno kar držalo. Imajo ga pa v Baby Centru, pa še v kaki taki trgovini bi moral biti.
Maš sonček je tudi že
z glavico navzdol, kar mi je blo tudi že pred pregledom jasno, ker me žoka v rebra. Pa ko kolca se vse nekako bolj spodaj dogaja in skače

Mi je pa sestra rekla, da se to lahko še spremeni, ampak da ponavadi se pri prevesnicah niti ne. Da pri nekaterih mnogorodkah se pa šele čisto na koncu obrnejo.
anita, jaz sem tudi prvič (toliko) noseča, tako da nimam izkušenj s tem, žal.
Ma ja s temi
CSDji je tako kot drugje - nekatere so prijazne, nekatere pa zoprne za odstrel. Mam pa 100% raje opravka s prvimi

No, bomo vidli, na kako bom naletela jaz...

Držim pesti.