IZVIRNO SPOROČILO: ksenci
oh te nesreče, kako hitro kaj pride narobe
somic- če ni skrivnost kakšne probleme pa imaš ti?
ah... težave
takrat ko so mi potrdili nosečnost, so našli na desnem jajčniku veliko cisto. no, vsaj mislili so da je cista, pa se je kasneje izkazalo, da je tumor. nihče ni bil optimist in smo samo čakali, da bom zgubila nosečnost. nič dobrih napovedi nisem imela. tako, da sem od samega začetka na bolniški na strogem mirovanju. na preglede pa sem hodila vsak teden! groza. sploh je bilo grozno. shujšala sem za skoraj 6 kg, s slabostmi sem pa itak imela takšne težave, da je bila groza.
ampak smo le pregurali najbolj kritično obdobje in najin otroček se je lepo obdržal na mestu
potem sem imela pregled pri dr. strah v lj, pa je kar malo postrani pogledala in mi rekla, da sem lahko zelo srečna, da sem sploh zanosila, da načeloma ženske sploh nimajo nobene možnosti pri takšnih težavah.
no po obisku dr. strah, pa so mi v krvi našli prisotnost rakavih celic, kar pomeni, da je verjetno tumor rakav.
zdaj se odločajo moji zdravniki al naredit operacijo al ne... pa ne pridejo nekako skupaj. ne vem kaj bo, upam samo, da se kaj zgodi čim prej, da gremo vsi skupaj lahko naprej. trenutno hodim k štirim različnim ginekologom, zato ni čudno da je tako kot je- vsak ima svoje mnenje.
sem optimist, čeprav sem imela dva dni nazaj katastrofalen dan. cel dan so me napadale črne misli in jokala sem non stop. ampak je minilo.
danes je bilo malo bolje na pregledu, tako, da sem pomirjena. sicer pa je do konca še kar nekaj časa in lahko se zgodi marsikaj... upam, da samo najboljše