IZVIRNO SPOROČILO: sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
A ima še katera občutek, da ji trebuh ne raste več? Moj je skoz isti, pa se mi zdi da je tak micen, da imajo vse nosečke orto ogromne trebuhe, mene pa moj trebuh čisto nič ne moti, komot bi bila celo življenje z njim. No upam, da moj
ni nehal rasti.
no jaz imam isti občutek se mi zdi da mam full mali trebuh pa da je skoz enak. sploh še nisem nič okorna.
sem tudi jaz med vami ko imam majhen tebušček - za enkrat (se mi zdi da se je zdaj malo povečal

), mi je na zadnjem pregledu zmetil G trebuh in je pravilne velikosti... me pa moj dragi heca da me bo zadnji mesec "razneslo" pa bom mela VELIK trebuh
aja moram pa danes mojo pikico pohvalit že cel dan tako veselo brca, da mam včasih občutek da hoče ven pobegnat

očitno me je morala prestrašit da sem šla pogledat malo k G, da jo malo večkrat vidim
aha pa še to bi še dodala tiste ko ste na FB (kmetija), ste kdaj imele obutek da vaš

kar poplesuje zraven ko poslušaš glasbo... moja je bila zelo poskočna ko sem bila na tej kmetiji, ko sem pa ugasnala je pa nehala tako zelo brcat... (očitno mam recept kako jo prebudit

)
imam pa naslednji teden naporen.... čakajo me kar
4 testi v šoli ... (v celem mesecu kar 8 testov) to še bo učenja, no pa še jutri me čaka eden... se bo treba učit

(pa tako se mi ne ljubi)