IZVIRNO SPOROČILO: jasnika
a to je mučenje, da mora bit lepo oz čitljivo napisano al kaj, ja kako pa naj popravi??
samo sem vprašala, če veste akj bi jo bolj motiviralo oz na kak način no
adijo, mučenje pa to
jASNIKA, ne bodi užaljena. Kar so ti punce napisale je res...to je mučenje.
To kar ti počneš, je delala moja mama. Ti povem, da me je na koncu bilo strah domov hodit, ker nisem vedela kaj bom spet grdo, napisala ali narobe ali pa kakšno besedo spustila ipd.
In ta vprašanja...
zakaj tako pišeš,rišeš ipd? zakaj, zakaj, zakaj.....Jasnika, zmarazilo me je ko sem to prebrala, res

.
Ona dejasnko ne ve zakaj. Zato pač, ker tako piše. Zakaj je raje enkrat nebi pohvalila in ji rekla, da je lepo napisala in da bosta še malo vadili, pa bo še bolje...npr.
Ne delaj tega hčerki, ker jo že spravljaš pod pritisk in ne more normalno funkcionirati. Izgubila bo samozavest, ker nikoli ne bo dovolj dobro naredila...sklepam po tem, da vsak dan radiraš in mora znova pisat.
Se spomnim, ko sem doma vadila pisati št. 2....napisala sem enih 10 fa.king listov malega zvezka, da bi mama bila zadovoljna (dvojka je morala bit s trebuhom-če razumete, kakšno mislim), pol ko pa je videla, da smo se učili 'navadno' dvojko, pa mi je dala mir.
Ko se spomnim teh začetkov in učenja z mamo...bi najraje izbrisala iz spomina.