IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka
uh tea85 veliko sreče ti želim.
me je kar malce stisnilo ko sem si samo sebe predstavljla v tvoji situaciji pa sem se potolažla da je to tega še pol leta

Eh, čimprej tem bolje... jaz sem komaj kakih 5 tednov noseča, pa bi najrajši kar šla rodit, da je to za mano

Ker zdaj se bom itak 8 mesecev sekirala, kako bom preživela porod. V prvo sem bila pa taka srečka nosečka, prav važička sem bila, zdaj sem pa poklapana

Pa ne, saj se vsak dan bolj veselim še enega bebija, ker imamo doma res pravo zlato, samo to moje podoživljanje prvega poroda vsak dan me zdaj daje v rahlo depresijo... No, ampak ja, saj počasi se privajam ideji o nosečnosti in bom že nekak - itak si zdaj rihtam EA... Sem ravno šefu danes jamrala, da od petka, kar vem, še nisem nič mogla delati za službo, komaj danes sem eni dve urci malo migala... pa je rekel, da bo že počasi...
Donna - glede poroda - jaz sem rodila brez CR, pa se tudi ne spomnim samega tega, kako je pupa prijokala na svet. Sedaj razmišljam o tem, pa se ne spomnim, verjetno sem bila preveč v šoku... se pa potem spominjam, ko so jo prvič dali k meni... to pa si ti tudi doživela, pač malo kasneje, saj bosta še veliko skupaj