writing-img

RE: kri po odnosu

clock-img

03.10.2009, 12:48

clock-img

sensi

pencil-img

187

Vrtnica držim pesti,da se vse dobro isteče.Tako kot so ti punce že pred mano povedale se običajno bebika vidi in srček sliši v 8 tednu.Zelo,zelo se pazi in res ne dviguj,pa ne tekaj okoli,izogibaj se hitre hoje po stopnicah.Naj bolj so pomembni prvi tedni,če se boš zdaj čuvala si boš marsikatero težavo kasneje prihranila.Veliko sreče pa sporoči nam ko boš slišala srčeka,da se bomo s tabo veselile.

Upanje umre zadnje.

clock-img

15.10.2009, 19:43

clock-img

*vrtnica*

pencil-img

26

Moram povedati veselo novico... Danes sem bila na pregledu  in mojemu user posted image že veselo bije srček. Zaenkrat je vse ok, upam, da bo tako tudi ostalo. Čisto so me preplavila čustva, ko sem poslušala otročkov srček, ki je kar odmeval po celi sobi. Sem pa trenutno v 8. tednu nosečnosti. Lep pozdrav vsem... Tistim, ki pa se še trudite za svojega sončka, pa  vam želim, da čim prej zagledate user posted image ali user posted image , da boste srečne kot sem jaz.

clock-img

16.10.2009, 08:19

clock-img

rojena77

pencil-img

99

Vrtnica iskrene čestitke!

clock-img

16.10.2009, 12:08

clock-img

naraščaj

pencil-img

1450

vrtnica iskrene čestitke. uživaj v nosečnosti.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

clock-img

16.10.2009, 15:09

clock-img

*vrtnica*

pencil-img

26

Hvala za lepe želje, pa še to:rok poroda imam zelo blizu svojega roj. dne, tako da upam, da bova z mojim sončkom imela skupaj roj. dan. Vsem, ki še čakate želim čimprej veselo novicouser posted image .

clock-img

20.10.2009, 10:08

clock-img

sensi

pencil-img

187

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      čestitam za srečeka,uživaj skozi celo nosečnost in pazi nase in na bebija.Držim pesti,da dobiš najlepše mogoče  user posted image  za rojstni dan.Pa javi se še kaj,lp

Upanje umre zadnje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem