IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
... Čudi me samo to, da ste se za vse pripomočke, vozičke in podobno pripravljene pozanimati v nulo. za tole pa večinoma ne...
Problematično je tudi to, da se marsikdo tudi o samem pripomočku ne pozanima dovolj dobro oz. samo enostransko: ponavadi ga zanima, kje se pripomoček ugodneje kupi (kar je seveda čisto OK), ne pozanima pa se, koliko je sploh primeren za otroka.
En tak primer je na primer hojica. Jo je znanec kupil (ker to smo ja vsi imeli, pa tako praktična je, da lahko vanjo odložiš otroka, da se sam zamoti, pa baje otrok s tem trenira hojo ...

), potem pa mi ves šokiran reče, da v navodilih piše, da se jo lahko uporablja maksimalno 15 minut na dan (no, jaz sem bila bolj kot to, koliko časa se jo lahko uporablja, presenečena nad tem, da je to proizvajalec omenil v navodilih

). Če bi že samo poguglal na temo "hojica", bi videl, da je med prvimi zadetki kar nekaj razprav na temo "hojica da ali ne" ter se tako vsaj malo poučil o tem, v kaj daje otroka. Saj odločitev za nakup je na koncu itak na strani starša pa primerna/zmerna uporaba tudi.