IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Odgovor (oz. razlaga) sprejet-a.
Iz česar izhaja, da svoje pisanje (del, ne celoto) opirate na lastna sklepanja, ki še zdaleč niso dejstva. In kar pomeni, da se lahko motite.
Seveda, saj nikoli nisem rekla da so to dejstva, vedno povem, da bo preiskava pokazala..ali da bo npr. ravnateljica težko dokazala da je nenamerno,
če bodo odkrili kakšen nov podoben oddelek itd.... jaz samo nasprotujem naključju, ker je skoraj neverjetno.
Lahko je namerno to naredila iz njej znanih razlogov, ali pa nenamerno npr. da se ni zavedala kaj se dogaja pri sestavljanju skupin.
Naključno pa ni mogla sestaviti 12/2 in hkrati 2/12, lahko je namerno ali nenamerno. Naključno pa ne.
Ker, če bi sestavila take skupine (12/2 in 2/12) naključno, bi bilo to svetovno čudo.
Beseda NAKLJUČNO me moti. Nič drugega.
Lahko da je kakšen moj komentar zgledal kot da želim povedati da je to dejstvo. Če je bilo tako videti, se vam opravičujem.
To je verjetno prislo do tega, ker sem koga citirala, potem pa z njihovimi besedami nadaljevala razlago....ali pozabila kaj dati v narekovaje.
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Dopustite torej tudi drugim (morda celo ravnateljici vrtca), da se je zmotila (in to v dobrem namenu).
Seveda dopustim, saj se vsi motimo. Tudi v dobrem namenu je lahko kaj takega naredila. Jaz se samo ne strinjam,
da bi se takšne stvari delale pa tudi, če naredijo to v dobrem namenu. Sem proti Ločevanju na nacionalni osnovi v vsakem primeru.
To pa je vse. Imam občutek da so me nekateri razumeli, da obtožujem uslužbence vrtca, da so to načrtovano in zlonamerno delali. Daleč od tega.
Če pa so, jih je treba ustrezno kaznovati - to vedno ponovim. Drugi podpirajo ta ČE..... in želijo opravičiti ločevanje. Tako sem jih jaz razumela.
Moji komentarji so odgovori njim in ne ravnateljici in svetovalni delavki, ker nasprotujem ločevanje in podpiranju ločevanja.
Upam da sem uspela pojasniti.