IZVIRNO SPOROČILO: polari
Prosim za pomoč!!!
Rabla bi nasvete glede depresije.....ker meni se močno zdi, da jo imam.....in mi gre blaaaaaaaaaaaaaaazno na jetra, pa nič ne morem......ne vem, kaj naj naredim....včasih kar brezveze jočem, pa nisem žalostna, vesela sem, samo se počutim tak nesposobno in da nič ne naredim prav....prav smešno mi je, ker nikol tak ne razmišljam, zdaj pa naenkrat....mali otroček je le velika odgovornost.....
Mate kake nasvete, kako se tega rešit?
Polari, mali otroček je res velika odgovornost in to je tudi mene vrglo po prvem porodu.
Svetujem ti, naj ti domači čimveč pomagajo pri negi sinčka ( upam, da se nisem zmotila), ti pa se medtem spočij, glej tv, ali pojdi na sprehod. Skratka eno urico si vzami zase, čeprav ne boš čisto zares mogla odklopit

.
Pa tudi vitamini zelo pomagajo. Za živčevje so zelo dobri vitamini B. Jaz kupujem vitamine B complex, dobiš jih kjerkoli.
Vem kako se počutiš, ne sekiraj in ne obremenjuj se za vsako stvar. Ne pozabi, da si tudi ti samo človek! Vem, da misliš, da moraš poskrbeti za otroka in da bo vse tipi topi, ampak pri tem ne POZABI NASE!!!!!
Toliko zaenkrat iz moje strani, upam da sem ti kaj pomagala!
Ne pozabi: VITAMINI, VITAMINI