writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del

clock-img

23.09.2009, 16:28

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IN ŠE DOBRO JUTRO že stamdardno od pol sedmih.user posted image user posted image user posted image

trinity imaš mail

hvalauser posted image

clock-img

23.09.2009, 16:32

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek?

JA! Kje pa?

Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. user posted image Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za?

Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini?

Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! user posted image user posted image user posted image a ne spps?

user posted image user posted image user posted image Super!!!

Sam še uro je treba dorečt.
Kaj pol smo :
KOKICA
PERSIDA
spps (ni potrdila, pa ziher bo prišla, če bomo en plunk stran od nje user posted image )
Najaa

ŠE KATERA???

A potem se ne bomo dobili z Lejco???Jah potem še jaz mogočeuser posted image

men tole srečanje zelo diši .... do Konjic bi še prišle midve s Tiano, samo da je mala še zmeri prehlajena pa ne vem kak bo do torka ....vam še povem, ko bom bolj ziheruser posted image

clock-img

23.09.2009, 16:56

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Imam pa eno vprašanje.... kaj naj ji dam da bo lažje in bolj mehko kakala? Zadnji čas fuuuuul na trdo kaka.... Saj vem, da ste o tem že govorle, ampak mam še vedno spomin ko zlata ribica user posted image

slive. ali sveže v kašici, če jih že je ali pa skuhaj kompot z jabolkami in slivami. lahko so tudi suhe slive za kompot. ali rjavo banano.

a ni tko, da banana zapira?

Res je, pardon. user posted image Misla sem jabolko.

clock-img

23.09.2009, 17:07

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Ja, lahko kar okvirno rečemo mogoče torek?

JA! Kje pa?

Jah, ali bližje mene ali bližje tebe. user posted image Ma men se ni problem pripeljat kamor bi se zmenle. A je še katera za?

Mogoče Spps? Pa se dobimo v Kojincah? Saj ti prideš iz 03 ne? Pa se dobimo na sredini?

Ja, to je dobra ideja. Genialna! Konjice že poznam ko lsten žep! user posted image user posted image user posted image a ne spps?

user posted image user posted image user posted image Super!!!

Sam še uro je treba dorečt.
Kaj pol smo :
KOKICA
PERSIDA
spps (ni potrdila, pa ziher bo prišla, če bomo en plunk stran od nje user posted image )
Najaa

ŠE KATERA???

A potem se ne bomo dobili z Lejco???Jah potem še jaz mogočeuser posted image

men tole srečanje zelo diši .... do Konjic bi še prišle midve s Tiano, samo da je mala še zmeri prehlajena pa ne vem kak bo do torka ....vam še povem, ko bom bolj ziheruser posted image

user posted image  če bo tak bi mi ustrezalouser posted image user posted image user posted image user posted image

no ,je pa en problem. danes sem z malim bila pri zdravniku,ker je ponoč ful čudno kašlal. no ima laringitis,zaenkrat sva še doma,če bo pa poslabšanje,,,pa via celje.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

23.09.2009, 18:22

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

spps, sem vedla, da ti bo pasal. user posted image Upam, da bo z Marcelom vse ok. Kako pa zgleda to kašljanje in a je kaj dobil?

Nika se je pa danes spoprojateljila s pametnim kužkom. user posted image   Najprej ga je gledala ko 9.čudo, papol naju z atijem, pol se mu je nasmejala, ga vzela in - poslinla, seveda. user posted image user posted image

clock-img

23.09.2009, 18:58

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Marcel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz si pa zdej izpiske delam, kaj je za videt v Bohinju, pa je kar.Prej sem rože še ven iz grede pometala in gredo pripravila za mačehe, jutri pa moram še malo vrt uredit, ker trenuten ni točne meje med vrtom in tratouser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

23.09.2009, 20:08

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dober večer! user posted image

clock-img

23.09.2009, 20:23

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

dober večer user posted image

clock-img

23.09.2009, 20:25

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

spps user posted image user posted image user posted image user posted image za Mrcela tud mene zanima kak zgleda to kašljanje, naša pa je prehlajena p a vsake tolk mal pokašla ampak to dela tud kadar se napravlja in zdaj ne vem kdaj zres kašla in kdaj se gospodična afnauser posted image

clock-img

23.09.2009, 20:26

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

spet bom mela samogovore, ko bom pa šla boste pa naklofale, da bom juri cel dopoldan brala, tako kot danesuser posted image user posted image

clock-img

23.09.2009, 20:27

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

dober večer user posted image

dober večer. user posted image

clock-img

23.09.2009, 20:27

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

spet bom mela samogovore, ko bom pa šla boste pa naklofale, da bom juri cel dopoldan brala, tako kot danesuser posted image user posted image

ne ne, jaz sem tukaj. Dokler mi dragi ne posteže večerje... user posted image

clock-img

23.09.2009, 20:30

clock-img

spps

pencil-img

14046

kašelj je tak suh-se resčuje kod da en mali kuža laja,ko vdihne se ful sliši,pa zahripan je- to je dejansko ratal čez nočuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

23.09.2009, 20:31

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: spps

kašelj je tak suh-se resčuje kod da en mali kuža laja,ko vdihne se ful sliši,pa zahripan je- to je dejansko ratal čez nočuser posted image

aja ja, lajajoč. Ma bogi mali pikec. Je kaj boljši?

clock-img

23.09.2009, 20:32

clock-img

spps

pencil-img

14046

spps, sem vedla, da ti bo pasal. user posted image Upam, da bo z Marcelom vse ok. Kako pa zgleda to kašljanje in a je kaj dobil?

dobil ni nobenih zdravil -moram večkrat naredit paro v kopalnici,vlažit zrak po stanovanju, mali mora spit veliko...

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

23.09.2009, 20:50

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

kaj boš dobrega jedlauser posted image  Jaz sem tudi lačna ...

clock-img

23.09.2009, 20:55

clock-img

yania

pencil-img

2031

Marcel user posted image user posted image user posted image user posted image bogi,,,da člimprej ozdraviš....
Naš je tudi imel vaje petja danes od 14.30 naprej...fuuuulll je prdel..zdej pa ne vem, ali je kriva frutkova kašica: jabolko, hruška, banana in žita (piše po 6,mesecu- skrbijo me hruške), mogoče od tašče kruhek al pa zjutraj je tudi malo kruhka jedel...kaj vem...lahko pa da je kompot, ker ponavadi ne dajem noter breskve...ma res je bil božček,,al pa je kriv sirup, AB, samo do zdej ni bilo problema, pa ga je od sobote zvečer user posted image
Aja, pa še nekaj, tiste ki se spoznate na buče...ob 15.ih je dobil za kosilo kuhano bučko in ker je jokal ko user posted image , se niti krompir ni skuhal do konca, in sem mu noter pač dala rićolino, in je (sicer v joku, ne vem zakaj) pojedel vse...me pa skrbi,ker je kolegica na morje enkrat prinesla to vrsto buče- HOKAIDO, in je bila oranžna,,,ta je bila pa noter svetlo rumena, bolj navzven pa zelenauser posted image  a je to normalno, a je bila nezrela, al kaka čudna sorta???? ma me skrbi, da mu ni to kaj škodilo mater..pa ful sem bila v dvomih ko sem mu jo rezala, samo on obožuje bučke...pa tako je jokal...no nakar se je izkazalo , da ga samo napenja, in da ni take krize,,,sej se mi je zdelo, ko je pred 2 urama in pol jedel....

A gledate film na POPU?....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

23.09.2009, 20:55

clock-img

spps

pencil-img

14046

slabše,se mu dihanje otežuje in kašlja precej pogostouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

23.09.2009, 20:57

clock-img

yania

pencil-img

2031

aaaa...nespodobno povabilo je to...sej se mi je zdelo znano....hud filmček...

Najaa, kaj bo dobrega...imaš pa dobrega moža...mojga pa še doma ni...user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

clock-img

23.09.2009, 21:05

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: yania

aaaa...nespodobno povabilo je to...sej se mi je zdelo znano....hud filmček...

Najaa, kaj bo dobrega...imaš pa dobrega moža...mojga pa še doma ni...user posted image

Hud film, ja. Sem ga že parkrat gledala, moj pa ne in je zdaj pred tv-jem. Ja, je fajn zdej ko ni več v tisti stresni službi. Čist drug človek je.

clock-img

23.09.2009, 21:05

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ribice. Zdaj jih pa pivom zalivam. user posted image user posted image

clock-img

23.09.2009, 21:07

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

slabše,se mu dihanje otežuje in kašlja precej pogostouser posted image

bogi Marcel user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2009, 21:09

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

oooo kak dobro, sam a ne pravijo, da morajo ribice v vinu plavatuser posted image  jaz sem pa eno žemlo zglodala tu zraven,  pa še sem lačnauser posted image pa ne lubi se mi it kaj pacat, ko je že tolk urauser posted image

clock-img

23.09.2009, 21:12

clock-img

yania

pencil-img

2031

Bogi so otročki ko zbolijo....potem pa jih zalivamo s fiziološko..ma jaz sem ga dobesedno zalivala..in potem mi Naja reče, ko hoče vedno še ona fiziološko, da ji je šlo čisto do ušesa...in takrat meni potegne, če je to sploh uredu, kar delam...user posted image hladna fiziološka in bakterije z noska ki jih šibaš do ušeskov.....no, po dveh dnevih smo fasali antibiotik , vnetje ušesa....in , kaj pravite na to?...pa če kdo ne bi smel zboleti na ušeskih, potem je to on, ker sem res stalno mu težila s tem...ene 3x na dan, še ponoči če je bil zabasan...al pa še več...

clock-img

23.09.2009, 21:13

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

oooo kak dobro, sam a ne pravijo, da morajo ribice v vinu plavatuser posted image  jaz sem pa eno žemlo zglodala tu zraven,  pa še sem lačnauser posted image pa ne lubi se mi it kaj pacat, ko je že tolk urauser posted image

Ja, pravijo tako, sam mi bolj pivo paše. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem