cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrke 2005-3. del

clock-img

23.09.2010, 08:47

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Valla., kosilo bi bilo bolje ob 14. uri.
Razen, če se zmenimo, da je juhca kako uro prej?

Benika, povej, kdaj boš prišla po torto, da vem, kdaj ti jo začeti delat. :)

clock-img

23.09.2010, 08:56

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Tako da v petek pridem le, če me pripelje špelka, drugače žal ne.

i, seveda te bo pripeljala, a ne Špelkec user posted image .
Benika, verjamem, da je cel šit, če avto nagaja - upam, da se da popraviti hitro in za male denarce. Včasih crkne zaradi kakšne banalnosti.

pia - za divje zajce res ne vem user posted image , pri nas pustošijo polži in podzemni glodalci .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

23.09.2010, 08:57

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

Tako da v petek pridem le, če me pripelje špelka, drugače žal ne.

i, seveda te bo pripeljala, a ne Špelkec user posted image .
Benika, verjamem, da je cel šit, če avto nagaja - upam, da se da popraviti hitro in za male denarce. Včasih crkne zaradi kakšne banalnosti.

pia - za divje zajce res ne vem user posted image , pri nas pustošijo polži in podzemni glodalci .

kosilo: mi je vseeno kdaj, se mi pa zdi petyina ideja z juhico kar mikavna - moja2 se znata juhe kar najest in je fino, če je po juhi malo pavze za divjanje.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 23.9.2010 8:58:27 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

23.09.2010, 08:59

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

grrr, neki sem zamočila in me morte zdaj 2x brat user posted image user posted image ... sorči user posted image

clock-img

23.09.2010, 11:15

clock-img

benika

pencil-img

7793

Avto popravljenuser posted image user posted image user posted image Težava je bila v akumulatorju. Mehanikar ga je samo odklopil in ponastavil računalnik in to je bilo touser posted image

clock-img

23.09.2010, 11:20

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

benika user posted image - potem velja za morgen? Jz znam mini malo zamudit, sem namreč danes nameravala na CSD, pa ob četrtkih nimajo uradnih ur, tko da moram papirje nest jutri. je pa to absolutno nujno, ker v pon. že nastopim s por. dopustom - sem ekspeditivna, a?

clock-img

23.09.2010, 11:44

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

dej benika, ju3 še Špelko pripelji user posted image .

clock-img

23.09.2010, 11:51

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

dej benika, ju3 še Špelko pripelji user posted image .

Ofkorsuser posted image Pridemo vse triuser posted image

clock-img

23.09.2010, 12:11

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Benika, povej, kdaj bi imela rada torto? V petek zvečer ali v soboto dopoldan?

clock-img

23.09.2010, 12:28

clock-img

tažana

pencil-img

1601

EVo mene spet user posted image .

BENI VSe najboljše!!!!

Glede rojstnega dneva. NAžalost še nisem sigruna, če bomo sploh uspeli pridt. Tašča v naslednjem tednu praznuje rojstni dan pa organizira neko malo večje praznovanja. In to ravno na naš datum. user posted image Zaenkrat skušam časovno malo razdelit zadevo ampak bo šlo težko skozi. poročam takoj ko se gospa tašča dokončno zmisli kako in kaj.

clock-img

23.09.2010, 12:34

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Kadar tebi najbolj ustreza. Meni je važno, da je v soboto popoldan doma.

clock-img

23.09.2010, 12:40

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Kadar tebi najbolj ustreza. Meni je važno, da je v soboto popoldan doma.

No, to me je zanimalo. Hvala za pomembne informacije. user posted image

clock-img

23.09.2010, 12:44

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

a Benjamin je danes ta glavni - pa Daša tud, a ni res?

DAŠA, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE

user posted image

BENJAMIN, VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE

user posted image

Pa za oba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 14:02

clock-img

pety78

pencil-img

6109

DAŠA, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE

user posted image

BENJAMIN, VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE

user posted image

Pa za oba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 14:03

clock-img

pety78

pencil-img

6109

O, 2ursae, midve sva pa iste slikice prilepile. user posted image user posted image user posted image user posted image

Benjaminu in Daši seveda iskrene čestitke!!!![sm=bravo.gif]user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 14:21

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

pety, ti tatica ti user posted image , vsaj dokazni material bi lahko zbrisala (beri: besedilo) user posted image

clock-img

23.09.2010, 16:17

clock-img

benika

pencil-img

7793

A danes praznuje Benjaminuser posted image

Ja vse najboljše potem, dragi Benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak vama se vidi, da se starata, vaju že krepko EMŠO daje. Če pogledata eno stran nazaj, sta mojemu mulcu že obe čestitaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 16:28

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

Ja, se spomnim, smo mu čestitali skupaj s katarino user posted image . Se sklicujem na nosečnoško pozabljivost user posted image , pety, kakšen je pa tvoj izgovor?

clock-img

23.09.2010, 16:39

clock-img

pety78

pencil-img

6109

pety, kakšen je pa tvoj izgovor?

Jaz sem samo kopirala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 18:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.09.2010, 19:32

clock-img

benika

pencil-img

7793

Spelka, a si dobila kaj?

Je. Imamo jakno v črni ali rjavi barvi (lahk izbiraš).

clock-img

23.09.2010, 19:34

clock-img

benika

pencil-img

7793

Daša, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

23.09.2010, 19:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.09.2010, 19:45

clock-img

tažana

pencil-img

1601

AJA še Daši:

DAŠA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Sem mislila da sem jest mal blesava pa se več ne spomnim da sva z Beniko na isti dan rodile user posted image !

clock-img

23.09.2010, 20:46

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Benjamin, Katarina in Dasa - vse najboljse za pol desetletja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem