Včeraj sem pokukala gor, sem imela vtis, da ste že vse na FB. HB da Nikolet
popravlja statistiko in nas dviguje na prvo stran. No, pa Ursa ima tudi nekaj prispevkov. Mah, to itak ni pomembno. Žal mi je za vse bubančke., Se mi zdi, da se je konec leta in štart v novo leto kar obarval v bolezni brez konca in kraja.
Pri nas okoli Novega mesta razsaja mačji izpuščaj. No, mi ga zaenkrat nimamo. Trkam na imunski sistem.
Kje naj začnem?
Jakobu vse najboljše, že tri leta
, pa se mi zdi, da je bilo včeraj.
Kako čas beži? Teta Beta zdaj tudi pri nas drsamo, ko si zadnjikrat omenila, sem se jaz spraševala ali bo led na ribniku zdržal. No, sedaj smo razširili možnosti in se vsak popoldne odtihotapimo na bližnji golf plac-grad Struga in se ob tabli prepovedano kopanje in drsanje

zadrsamo po slabi dve uri. Včeraj kar s čelkami, ker smo bili pozni in smo iskali izgubljene ključe od avta, ki so se oddrsali neplanirano.
Kje pa vi drsate?
Silvestrovanje: Nino je zmanjkalo že ob njeni uri, 20. Jaz pa sem šla spat ob enajstih in nimam pojma kako je bilo

. Sem prišla kar zmatrana iz službe, bila sem sama in mi je kar mal težko dvigovati invalidke ves dan. Tako, da sem scmarila slastno silvestrsko večerjico, mal smo se pogovarjal, TV je bil ugasnjen, potem pa so šli fantje mal ven gledat ognjemet in voščit sosedom, jaz pa sem bila že dobro uro v mižalah. Naslednji dan smo šli smučat, tako, da nam je prav prišlo, da smo se naspali in bili med prvimi na skoraj praznem smučišču bela. Nina ima posledično musklfiber, ker se je skoz smučala.
Drug teden dam za mašo, da bodo izpeljali težko pričakovani tečaj smučanja. In teden bo minil kot bi mignil.
Sem se včeraj ravno spraševala kako bomo popoldanske športne aktivnosti izpeljali, ko bo Nina v devetletki.