writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

25.01.2011, 21:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.01.2011, 21:23

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

In na repku semečke piše, a bo dojenček fantek ali punčka.

O, hudo, ta je pa res luštna!user posted image user posted image

Mi smo tudi danes dočakali izvirno in lepo vabilo na sestanek. Velika kuverta, notri pa ročna izdelana vizitka, spredaj nalepljena sovica in v zavihku z otroško pisavo napisano: dobrodošla na OŠ D.K. Notri pa seveda vse ostale podrobnosti. Nika jo je čisto ponosno razkazovala naokrog.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Bog mi je priča, da si tega NE želite videtiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja kaj jaz vem, kakšne skrite talente imata user posted image user posted image

ampak opažam, da se ne znaš it te igrice, mogla bi pisati hladno, toplo, vroče, ne pa samo ne! user posted image  

Tako je!user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

25.01.2011, 21:25

clock-img

benika

pencil-img

7793

OK no, pri vseh je ledeno.

Le pri Valli je malce, ampak res samo malček bolj toplo (na temo poroke)user posted image .

clock-img

25.01.2011, 21:25

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

ojla!

ja, v soboto nisem mogla, sem šla že ven in tudi prišla pozno/zgodaj domov.

Benika, držim pesti, ugibala pa zdajle ne bom, ker gledam Housa user posted image .

Se slišimo oz. beremo!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

25.01.2011, 21:37

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Hm, a si boš priimek spremenila, tako kot Pety?user posted image

Saj vem, da za tak korak ne potrebuješ naših pestk, tako da... razmišljam dalje. Tole vse skupaj me spominja na Ninočko in Uncna.user posted image

A boš komu poročna priča?!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

25.01.2011, 21:40

clock-img

benika

pencil-img

7793

A boš komu poročna priča?!

Ledeno.

clock-img

25.01.2011, 22:13

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ha ha ha, hvala benika za popestritev naše teme. A lahko vprašam, kaj je za nagrado, da vidim, kolk se splača ugibat? user posted image

Sicer mi je pa že vse jasno...

Špelka se bo čez 14 dni poročila, ampak še ne ve. Me držimo pesti, da jo bo njen dragi zasnubil, ki tudi tega še ne ve. Benika ne bo poročna priča, bo pa Edo družica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2011, 22:15

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Nika, to že ve, da od poljubov ne rata dojenček. Kaj je naslednje vprašanje, da se malo pripravim? user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2011, 07:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.01.2011, 07:37

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

No, tako daleč smo, da sem danes po poti v službo v avtu razmišljala o vprašanjih, ki jih bom zastavila... Še dobro, da imam samo kakih 5 min do službe.user posted image

Ali je kaj v povezavi s Špelko?

Ali je kaj v zvezi z Edotom ali kaj s poslom in Taxi Edom?

Ali je kaj v zvezi z Edotovo žlahto (yelci?)?

Kaj s tvojimi starši?

S sosedi mogoče?user posted image

Ali si/ste sodelovali pri kakšni nagradni igri in stiskamo pesti za ugodno rešitev (žreb)?

Grem na kavo!user posted image

F. Lainšček

clock-img

26.01.2011, 15:32

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Benikaaaaa, odgovori?

Tole pa je Nikin letošnji izbrani pustni kostum:

user posted image

F. Lainšček

clock-img

26.01.2011, 16:04

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

........ iiiiiiin Lučkini kolki so: 1A user posted image user posted image user posted image user posted image oz. po besedah zdravnika, citiram: "idealni" user posted image user posted image user posted image user posted image Juhu, sem povijalno plenico zatlačila v najgloblji kot ruzaka in sva šli veseli domov user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

26.01.2011, 16:05

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

nika, super slikca - pa saj veš, da je pust še daaaaaaleč stran user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

26.01.2011, 18:03

clock-img

nikolet

pencil-img

742

čer

sam da vam javim, bila v irman, plačala k žafran, dobila iste informacije kot na očesni user posted image sam to je razlika, da mogoče se bi pa upal opererat oko, sam je ful nevarnost da se razlijeuser posted image no to je isto sam beseda mogoče je druga....
no tak da sem plačala k žuti zvedla pa nč novga, pa še ful neprijazni so bili......

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

clock-img

27.01.2011, 12:29

clock-img

nikolet

pencil-img

742

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Benikaaaaa, odgovori?

Tole pa je Nikin letošnji izbrani pustni kostum:

user posted image

luškanuser posted image

ja kje pa ste vse....

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

clock-img

27.01.2011, 12:42

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ali je kaj v povezavi s Špelko? MRZLO

Ali je kaj v zvezi z Edotom ali kaj s poslom in Taxi Edom? ZELO MLAČNO, MRZLO

Ali je kaj v zvezi z Edotovo žlahto (yelci?)? MRZLO

Kaj s tvojimi starši? MRZLO

S sosedi mogoče?user posted image   LEDENO

Ali si/ste sodelovali pri kakšni nagradni igri in stiskamo pesti za ugodno rešitev (žreb)? SREDNJE TOPLO

clock-img

27.01.2011, 13:18

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

U, jst pa vem, jst pa vem!!!!!

Ziher sta se prijavila na sanjsko poroko al ljubezen al kaj je ze na Pink TV user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

27.01.2011, 13:33

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ziher sta se prijavila na sanjsko poroko al ljubezen al kaj je ze na Pink TV user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiii, pa res! Nekaj takega bo. Držimo pesti. :)  :)

clock-img

27.01.2011, 13:55

clock-img

benika

pencil-img

7793

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne na Pink TV ampak na Nikino sanjsko poroko. In ja, držite pesti, da nama sploh rata noter prit. Čeprav Edo pravi, da se on z mano ne bo oženu. user posted image

clock-img

27.01.2011, 14:29

clock-img

pety78

pencil-img

6109

A moramo kaj narediti, da prideta not? Z veseljem pomagamo.
Mah, deca pa ne poslušat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 15:48

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

ninočka, carica si, da si uganila user posted image

jaz pa komaj čakam, da bo konec današnjega dne ... fanta sta doma (Anžeta je ponoči bolela glava, Bor je itak ta teden na preventivi doma) in se mi bo počasi zmešalo. Vsega skupaj smo se uspeli igrat okoli 15 minut, sicer pa ves ljubi dan samo kuham in strežem hrano, pospravljam po kuhinji, dojim, previjam, poditam kupčke, brišem ritke, odgovarjam na vprašanja (ki me že totalno iritirajo - kabli na 1001 način), vzgajam, se kregam (danes sem že dvakrat nadrla mulčka user posted image ) ... jaooooo. Zdajle je Lučka zaspala, imam kofi time, pa še zdaj mi Anže stalno hodi kazat svoje stvari - "mami poglej, poglej tole, POGLEEEEJ!!". Argh.

clock-img

27.01.2011, 15:49

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

imam kofi time

no, pa še kofe je slab user posted image . Itak.

clock-img

27.01.2011, 15:50

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ooooo, hudo!Ninočka, bravo midve!user posted image

Ja, kot pravi Pety - a moramo kam glasovati? Zadeve namreč ne poznam preveč dobro. Nika? Misliš to Dnevnikovo prilogo ali je še kakšna druga publikacija?

F. Lainšček

clock-img

27.01.2011, 17:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.01.2011, 17:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem