Sej sem vedla, Nika, da sta te una2 v kotu ful zapalila...si tolk densala okrog njiju...se Pety v njeni baby doll pizamici nista opazlila

...huda si bla...
Pupi Kakas je pa zakon...a obstaja na FB klub obozevalcev? Jst se takoj prikljucim
Mi smo od tasta in tasce, sli tja po Miklavzeva darila in ostali se na kosilu. Je tast spet zame skuhal njegovo huudooo dobro gobovo juho
Sva dala pa Rubna tam spat in je bil cista koma, zadekan do brade, ko sem sla iz sobe, pol ga grem pa cez ene 45 min pogledat, pa sedi na postelji, sezul si je nogavicke in jih nataknil na rokice in v eni roki je drzal eno knjigico, z drugo je pa lutke igral s tistim stumfom. Pa tasci je predla iz nocne omarice potegnil in cel raztur naredil
Smo sli pol v Supernovo gledat za Evana za smucarski kombinezon, pa ni blo nic pametnega. Majo pa vlakec not za otroke (zastonj) in sta se potem peljala na vlakcu. Ruben celo prvic, da ni jokal. Poleti je moral tist operater skoz ustavljat, da smo ga dol vzeli.
\Evan pa danes samo je...neverjeten je, res...komi smo pojedli kosilo in on pa Ruben se posladek in cez 20 min je ze tezil, da bi pa on klobucke jedel...s tem da je pojedel 3 kroznike juhe, ne vem kolk kosov peciva, 1/2 zrezka, kruh in jagode in banano...

...bomo bankrotirali zaradi njega...
Evo in zdej spet tezi za cornflakes in klobucke