writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

13.03.2010, 13:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.03.2010, 16:36

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

pridem user posted image . Jupi, se vidimo user posted image . A to je tam na vogalu?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

13.03.2010, 19:19

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Oooo, kul, 2ursae, da prideš! Ja, to je tam na vogalu pri krožišču. Yes, se vidimo čez slabo urico. Grem pod tuš.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

15.03.2010, 09:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.03.2010, 09:35

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Valla, ti si človek akcije!user posted image Koliko pa so bili in kakšne si kupila?

Pety, nič ne bo s 25., imamo v vrtcu predstavo za materinski dan, pa zvečer gremo še k maši in na proslavo za mamice (in očke).user posted image Uživaj na koncertu.

Midva sva šla pa včeraj v kino gledat Državljana nevarnih namer. Krut film, ni kaj.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

15.03.2010, 09:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.03.2010, 11:23

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mi smo dobili zeleno luč za sredouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2010, 12:04

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

benika, juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

15.03.2010, 14:01

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Mi smo dobili zeleno luč za sredouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juhej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jutri greste noter, a ne? Srečno!!!!

F. Lainšček

clock-img

15.03.2010, 15:49

clock-img

tažana

pencil-img

1601

to benika!!! držimo pesti!!

Zdejle sem gledala od kolegice  filmček kako se  njen sine sanka. Je bil pa februarja star 4 leta (mal za primerjavo) Jest Katarine še po ravnem bregu ne upam spustit, če nima  spodaj prostora za ustavit.
evo če kero zanima: http://www.youtube.com/watch?v=P3UG1qz_Jb4

clock-img

15.03.2010, 16:49

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

OMG, pravi adrenalinski frik. No go - Nika je zajec prve vrste za take stvari. Še na našem malem kuclju se komaj spusti, da pa bi šla takole sama - ni šans. Pa tudi jaz je ne bi pustila.

Iz kje sta pa tole sankala? Ker je sicer spust prav luštno videt, če odmisliš, da je spredaj štiriletnik.

F. Lainšček

clock-img

15.03.2010, 16:57

clock-img

tažana

pencil-img

1601

mislim, da je tole pod Storžičem.

clock-img

16.03.2010, 08:56

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Hajli, hajlo,

Kako ste punce? Jaz sem imela pa včeraj pol dneva dopust, ker me je sestra prosila, če bi ji šla za model na tečaj ličenja. Ona je itak že frizerka in vizažistka, bila je na tečaju pri Katji Fašink, včeraj sva pa bili pri Maji Šušnjara. Moja sestra ima res ful smisel za to. Saj že kar nekaj časa dela v salonu poročne, maturantske make up-e, občasno gre še na kaka dodatna izobraževanja. Res je super! No, potem sem pa včeraj hodila po City parku s smokey eyes. user posted image user posted image user posted image Ko sem prišla domov, mi je pa Matjaž rekel, da to bi mi pa ja lahko on naredil. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa pijem svojo kavico in malo čekiram, kaj je novega na netu. Fantje v pisarni imajo pa politične debate. Se raje ne vključim. user posted image

Lepo se imejte!

clock-img

16.03.2010, 09:45

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

da še jaz pozdravim user posted image , čeprav se mi nič ne dogaja user posted image .

bodite v cvetju

clock-img

16.03.2010, 10:00

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Pety, kje pa je kakšna fotka?! Nič ne verjamem, dokler ne vidim.user posted image

Jaz bi tudi šla za model - ampak samo od vratu navzgor.user posted image

2ursae, nekaj idej za vajin romantični get-away:

Slovenija: Sončna hiša Banovci, h. Bellevue na Pohorju (ko bo smučarske sezone konec, prej je preveč gužve), h. Livada Prestige, Nebesa, Posestvo Pule, h. Primus Ptuj (Ptuj je zelo romantično mesto za sprehode), Portorož, Dolenjske toplice...

tujina: vikend v Benetkah, Monte Carlu, na Dunaju, Budimpešti, Pragi... hotele ti lahko priporočim naknadno.

Če mi poveš, koliko si pripravljena max. odšteti za tako razvajanje, lahko še kaj pametnega naumim.user posted image

F. Lainšček

clock-img

16.03.2010, 19:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.03.2010, 20:00

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Nika, sem pogledala tvoje slike iz Jordanije, lepe so.

Benika, držite se!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

16.03.2010, 20:49

clock-img

yelci

pencil-img

279

O, Benika, sm full vesela za vas. Kako kaj kratkolasi Jakob, je Ata Brane fajn joku? Kako pa kaj Beni, je bolje?

clock-img

16.03.2010, 21:16

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: yelci

O, Benika, sm full vesela za vas. Kako kaj kratkolasi Jakob, je Ata Brane fajn joku? Kako pa kaj Beni, je bolje?

Nad Jakobovo frizuro so vsi blčazno navdušeni in pravijo, da zdej je pa res pravi fantek. Ampak men je pa tako hudo za njegovimi laskamiuser posted image
Beni je še kar doma, ga je Edo danes spet peljal k P. Ta pa pravi da je samo virozicauser posted image

Moram pa povedat, da je danes Oskar pristal v bolnici mna Jesenicah. Ima bronhitis.user posted image

Jaz sem danes čist živčna. Vse mi gre narobe, vse mi gre na živce, samo razmišljam kako bomo opravili. Ampak sej bo.

Tetka, sej boš prišla kej na obisk, a ne?

< Sporočilo je popravil benika -- 16.3.2010 21:18:12 >

clock-img

17.03.2010, 07:38

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ooo, a Jakoba ste ostrigli?! Zakaj pa to? Kakšna slikica zaželena.

Benika, saj vem, da tole verjetno ne boš brala, ko boš v bolnici, ampak vedi, da so naše misli z vami in trdno verjamem, da bo vse v najlepšem redu.

Špelka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Oskarja. Hitro okrevanje!
Valla, kaj pa imate vi na ORL-ju? A Nik je pa že kar rolal, pa (skoraj) brez koleščkov se že vozi na kolesu? Frajer. Bravo.user posted image user posted image

Teta beta, je bila fešta fajn?

2ursae, no, kako so ti všeč moji predlogi?user posted image

F. Lainšček

clock-img

17.03.2010, 08:33

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

vallauser posted image za rolanje. Mi smo šele pri kolesu, ju3 gremo v Intersport na ogled.

nika, pa luba duša, ti si res človek akcije user posted image . Zihr o najinem potovanju razmišljaš več kot midva user posted image . Za zdaj vem le to, da ne bi šla na izležavanje, ampak v kakšen kraj, kjer bi lahko mirno pohajkovala, sedela na trgih, pila kavico in bila v izi. Po mojem bodo padle kakšne Firence in Sienna. Sienna je zakon, sva že bila, a žal le za par ur, na eni kavici. Finance ja, to je pa druga zgodba ... user posted image .

Oskar, drži se, pikec mali user posted image .

clock-img

17.03.2010, 09:04

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Po mojem bodo padle kakšne Firence in Sienna.

no eto, kaj se mi je ravnikar zgodilo ... pokličem mojga v navdušenju, češ kako dobra lokacija mi je prišla na misel in on meni: "joooj, to bi bilo pa za otroke tudi super" Se tudi vam zdi, da ni dojel glavne poante izleta user posted image ?

clock-img

17.03.2010, 10:10

clock-img

tažana

pencil-img

1601

no eto, kaj se mi je ravnikar zgodilo ... pokličem mojga v navdušenju, češ kako dobra lokacija mi je prišla na misel in on meni: "joooj, to bi bilo pa za otroke tudi super" Se tudi vam zdi, da ni dojel glavne poante izleta user posted image ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - pri nas bi bilo ravno obratno

clock-img

17.03.2010, 10:17

clock-img

tažana

pencil-img

1601

špelka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Oskarja, čimprej se pozdravite.

benika: na vas pa tudi že cel teden mislim. Dobro opravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz bom v kratkem Katarini pobrala koleščke dol-samo nisem prepričana, če ji bo tako hitro uspelo. Je bolj zajec za take stvari in mi je dovolila, da vzamem koleščke, če ji bom dala gor ščitnike za kolena in roke user posted image . BOmo videli.

Danes sva bili z Nežo v posvetolvalnici in so jo namerili:
7370g in 65,5 cm- lepe manekenske mere user posted image

clock-img

17.03.2010, 10:48

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Firenze in Sienna (lahko dodata še San Gimignano, Piso...) - odlična ideja. Toscana je prelepa, seveda pa - za božjo voljo, pojdita tja SAMA!! Kakšni otroci, no. Ti naj bodo lepo doma in uživajo brez mamice in očka.

Sicer pa jaz glasujem tudi za Azurno obalo - Monte Carlo, Nica, St. Tropez, Eze in še kopica malih krajev vmes. Nepozabno, romantično. Ohhh, ko se spomnim.... oh.....user posted image

F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem