Evo poklicala, pa se je javil odzivnik in me teta poklice nazaj.
Aja, pa na Radiu Hit so povedali, da so nasi pikci srecno prispeli in da ga zadaj zacnejo zurat
Kaj je se rekla? - da rad rise, da se mu je apetit povecal za 300% in da mu zdaj ful z veseljem dajejo repete. Tukaj sem jo pa prosila, da naj tale repete mal zmanjsajo, da se ne bo pa zdej ful zredil. Ker mi cist vsak isto rece - ja tolk ga je lustno vidit ko je in potem mu kar damo, ce se rece za. Ampak on je zdaj sposoben tud po 5x se rect za repete
Potem sem se pa dobila na kavici z Beniko in Petro, ki sta prisli s pregleda. Petra je potem kar hitro sibala, medve z Beniko sva se pa se zaklepetali in sem prezivela prav prijetno dopoldne
...kolk mi je pasalo malo odrasle druzbe
Popoldne smo bli pa spet zunaj, se mal pogovarjali s sosedi, poetm je pa Evan zvecer se gledal en dokumentarec o mamutih in smo sli spat. Ponoci je pa k nama prisel najprej Evan, poetm pa se Ruben, ki je cist ven padel, ker ni nasel svojega Ihata (ninica). Ko se je enkrat ponoci zbudil Lian za dojenje, sem pa vidla, da lezita objeta
Pa kako je zjutraj Ruben Evana ful objemal, ker smo rekli, da gre na kmetijo in se drl Ne, ne
A vasi kaj gledajo dokumentarce? Pri nam jih ima Evan ful rad, sploh o kaksnih stvareh, ki ga zanimajo (npr. dinozavri, mamuti, morski psi, kiti...)
Arboretum - Evan gre tudi z vrtecm, ampak mi gremo tudi skupaj, da bo se Ruben videl dinozavre, pa Evan je itak nor na njih. Men se pa ne zdi nic narobe, ker otroci imajo itak radi rutino in ce boste sli se enkrat gledat (mogoce po vrtcu), ti bo lahko on pokazal, kje so kaksni dinoti in se mu zdelo ful dobro, Pety
Guliverlandija - lih to smo se pogovarjale vceraj na kavi. Jst sem za, prilagodim se vecini. Mi tud odgovarja bolj zacetek junija.
Minimundus - mi smo bli takrat, ko smo dobili avto in smo sli na izlet. Jima je bil zanimiv, najbolj pa tramvaj pred NUKom
Aja pa un en satelit, k si ga lahko obracal, pa vlakci...V bistvu je ta minimundus kar neki, ker je ful nekih avstrijskih znamenitosti, je pa en tak lusten sprehod
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Pri njemu mora biti vse bolj splanirano (bikec pač ),
Jst sem tud bikica, pa sem bolj spontana. Edino za kaksne stvari mam pa res sezname al pa ce mam ful za narest, pol si kar na listek napisem npr. pomij posodo, daj 5 strojev perila prat, obesi perilo, pomij tla...

Sploh pa s tole mojo mozgansko celico, ki se je zdaj ze tokrat razdelila, sproti vse pozabljam
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
nam manjka živega pogovora, meni služba trpi . A bi se kej zmenile?
Glasujem, da je tole najbolj pametna izjava dneva

Jst sem za...zdej je ze tud brunarca aktualna
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Jaz sem si vzela petek frej, torej se komot lahko kje dobimo na kakšni kavici.... Ampak čas imam samo med 10:00 - 12:00.
Jst sem si tudi v petek vzela frej

Se pridruzim, ce se zmente med 10-12
Vceraj sva narocila s Samotom vrtno hisico in placala se aro za paviljon
Aja, pa piknik je prestavljen na september, ker je treba za hisko in paviljon se betonirat in bi blo zdaj v maju prehitro, ker bi blo se vse v razsulu na vrtu. Septembra bo pa takoj ta prvi vikend, Benika takrat se ne bo rodila, bo pa verjetno takoj po zuru in bo mogu Edo hitr peljat, da se slucajno ne ponovi Skustranina zgodba

A nee, Benika