writing-img

RE: Septembrke 2005-3. del

clock-img

16.08.2010, 14:09

clock-img

benika

pencil-img

7793

Men je vseen, edino vprašala bi tiste, ki ste tam že bile, a majo na meniju kej solat? Ker sej veste, Katja je s hrano precej omejena in res ne bi bila rada cel večer lačna. Aja, čevapčičev, pleskavic (razen puranovih), pa itak ne jemuser posted image

clock-img

16.08.2010, 14:19

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Pety lubica mojauser posted image , najboljša bejba na Gorenjskemuser posted image , carica peke tortuser posted image ...

Ja, hvala lepa za komplimente. user posted image user posted image user posted image

P.S.:Ostalo sem pa nehote preslišala, sorry!

clock-img

16.08.2010, 14:21

clock-img

pety78

pencil-img

6109

bi ti mene lahko pobrala v petek? Ker sem brez avta in ne morem drgač prit v LJuser posted image . Taksi je pa predraguser posted image

Lubica moja, če želiš, te peljem tudi iz LJ.

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2010, 14:23

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

bi ti mene lahko pobrala v petek? Ker sem brez avta in ne morem drgač prit v LJuser posted image . Taksi je pa predraguser posted image

Mislim, če se že ponujašuser posted image user posted image user posted image ...Te nisem upala prosit še za to uslugo, res ne. Ampak ti si tako dobra, prekrasna, super...čaki, morm si it cuker zmerit, ker mi je narasteluser posted image user posted image user posted image

Aja, sem videla, da imaš gužvo pri tortah...mi jo bomo rabili 25. septembra (čokoladno/jagodno).

clock-img

16.08.2010, 14:27

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Aja, sem videla, da imaš gužvo pri tortah...mi jo bomo rabili 25. septembra (čokoladno/jagodno).

Na, pa bom torto zamudila.user posted image user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

16.08.2010, 14:28

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Na, pa bom torto zamudila.user posted image user posted image user posted image

Nč se ne seciraj, bo še ena na sporedu v oktobru. Zaradi logičnega razvoja dogodkov bomo namreč Benijev RD praznovali po etapahuser posted image

clock-img

16.08.2010, 14:33

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

če je tko z Napolijem, pa jz kar ne bi ... mislim, saj načeloma res ni problema, stvari se lahko zgodijo kjerkoli, ampak če ni res mus it tja pa kar je na voljo dosti druge gostinske ponudbe, bi pa morda kar glasovala proti. Če vam je ok, seveda. Če pa hočte, pa pridem tudi tja, itak tudi jaz ne jem glih meska, sploh ne ob večernih urah. Sem mislila jest fižol al pa držat štrik z beniko in žulit solatko.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

16.08.2010, 14:35

clock-img

benika

pencil-img

7793

Sej vem, da vas ne briga, ampak jaz mam v sredo frizerja, da bom lepa v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image

A čmo še kakšne druge predloge pobrat glede kraja srečanja? Do sedaj preverjeno..

Arena (s tam nas vsaj do 2h ne bodo vrgli venuser posted image )
Subito (od tam je blizu do Arene, kjer nas vsaj do 2h ne bodo vrgli venuser posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil benika -- 16.8.2010 14:37:42 >

clock-img

16.08.2010, 14:38

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Sej vem, da vas ne briga, ampak jaz mam v sredo frizerja, da bom lepa v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image

A čmo še kakšne druge predloge pobrat glede kraja srečanja? Do sedaj preverjeno..

Arena (s tam nas vsaj do 2h ne bodo vrgli venuser posted image )
Subito (od tam je blizu do Arene, kjer nas vsaj do 2h ne bodo vrgli venuser posted image user posted image )

Glasujem za Subito. Super ideja, Benika!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

16.08.2010, 14:39

clock-img

benika

pencil-img

7793

Glasujem za Subito. Super ideja, Benika!

Super. Pa če tam ne bo solate, jo imajo čez hodnik v McDonaldsuuser posted image

clock-img

16.08.2010, 14:39

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Tudi za Soboto! Super, benika. user posted image V petek tako nimam časa. 

clock-img

16.08.2010, 14:41

clock-img

benika

pencil-img

7793

Kakšno soboto? A si ti kej pila donesuser posted image Kdaj v petek nimaš cajta? O čem ti to govoriš????

clock-img

16.08.2010, 14:42

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Kakšno soboto? A si ti kej pila donesuser posted image Kdaj v petek nimaš cajta? O čem ti to govoriš????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2010, 14:43

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, hudo. Kako še vedno padete na Pety-jine fore!!!

F. Lainšček

clock-img

16.08.2010, 14:43

clock-img

benika

pencil-img

7793

user posted image

clock-img

16.08.2010, 14:44

clock-img

benika

pencil-img

7793

Mah jaz sem naivna, jaz ji vse verjamemuser posted image

clock-img

16.08.2010, 15:56

clock-img

pety78

pencil-img

6109

To so samo hormoni.

clock-img

16.08.2010, 15:58

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

To so samo hormoni.

Tvoji ali njeni?user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

clock-img

16.08.2010, 15:58

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Njeni, njeni. user posted image

Jaz jem Diane tabletke, se pridno redim in sem ful razdražljiva in hitro lahko jočem. Tako da v rokavicah z menoj. user posted image

clock-img

16.08.2010, 16:07

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Njeni, njeni. user posted image

Jaz jem Diane tabletke, se pridno redim in sem ful razdražljiva in hitro lahko jočem. Tako da v rokavicah z menoj. user posted image

Ti si pa res zabavna bejba. A Matjaž ve, kaj ima?user posted image

F. Lainšček

clock-img

16.08.2010, 16:22

clock-img

pety78

pencil-img

6109

A Matjaž ve, kaj ima?user posted image

Ve, ve, eno tečno babo! Sam po moje uno drugo misli...user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.08.2010, 16:35

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Nika nič ne zamerim, sam sem se počutla dolžno povedat glih zarad nosečk.Lahko ti pa povem s prve roke(da ne bo rekla kazala), da je mel moj na zadnje ko je šel tja full drisko.
Drugač majo pa v Areni tko norooo dobre solate, pa un kruhek od pizze zraven njamii, sem kar lačna ratalauser posted image .

clock-img

16.08.2010, 17:46

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

user posted image user posted image user posted image babe, ve ste ful face, komaj čakam na petek, se bomo spet do sitega narežale user posted image user posted image user posted image

še neki, da mal lušte naredim - kako lea pošta me je čakal danes, direkt iz sosednej Avstrije: novi IKEA katalog user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 16.8.2010 17:47:15 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

17.08.2010, 07:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.08.2010, 08:48

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Da prekinem temo "kje za babji žur?" user posted image , če bi bila še jaz v špilu, bi ziher navijala za kakšno bolj eksotično kuhinjico, čeprav ni fer, ker nimamo vsi enakega okusa. Se bom v petek zadovoljila s pecivom trenerjeve mame in pridno kompletirala nagrade za sobotno tekmo. Dogovor velja že od maja 2010.
Zdaj pa k temi izključno za tebe tažana: včer v knjižnici preletela knjigico: Rad spim user posted image  (http://www.mimovrste.com/artikel/1400555121/priporocila/rad-spim-jo-wiltshire-trda-2010). Se mi zdi čisto OK.

In seveda, ponoči se je naša Nina 2x zbudilauser posted image , najprej se ji je nekaj sanjalo, potem pa je ugotovila, da jo mudi lulat in je klicala dragega, ker jaz spim kot top in se me ne da priklicat.

Drugače pa se je moj dan iztekel v maniri podružnice ETA. Vkuhavanje omakic in marmeladic. Danes pa z Ničko na igrišče in na trening.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem