IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower
Ura se pa prestavi naslednji vikend, je zadnja soboto v oktobru. Noč čarovnic!
Dio mio, saj je res še ena sobota a oktobru ... pa Halloween ... buhuhu ...
čeprav baje bo ta vikend akcija s premikanjem ure ... ker v oktobru sicer je še 1 sobota, ni pa nedelje (ponavadi pa prestavljamo uro med soboto in nedeljo ob 2. zjutraj):
KLIKNI
ja premikanje ure je TA VIKEND, da ne bi pozabile
neboglasnica, a si čutila potres?

Tian je šel spat danes enako kot Staš in sem tudi mislila, da bo potegnil, japajade, sedaj je zbujen in se igra - v pižami seveda.
Danes se je Tian zjutraj zbudil z malo čudnimi očmi, ne sicer zlepljenimi, ampak malo pa ima vnete in je potrebno čistiti toda glede na to, da mi je nazadnje zdravnica rekla, da 3 dni najprej oči čistimo doma, potem pa šele, če ni bolje se da kapljice, je šel v vrtec in nismo še šli k zdravniku. Bova šla jutri dopoldan, če bo hujše ali enako stanje in upam, da bom dobila kapljice. Pri nas se mi zdi kar šparajo tile zdravniki, se moraš že skoraj na glavo postavit, da ti da kakšno zdravilo, pa kri ali urin pregledat, itd.
metuljcek, eno vprašanje, ali pa, če bi še kakšna druga vedela: ali je 10 EUR na 60 minut poučevanja tujega jezika za otroka preveč? Meni se zdi preveč, ko sem pa gledala te jezikovne šole, so pa res zelo drage. No zadeva je taka, da se je naša Nina vpisala na angleščino, izvaja joneka jezikovna šola na šoli v okviru pod. biv. , stane toliko kot sem napisala, zanimivo je pa to, da je Nina sama na teh urah

. Nihče drug se ni prijavil (logično, ne

) , ali se valjda vsem zdi predrago.
Tako, da trenutno ima Nina individualni pouk angleščine.

In oni bi ga kar izvajali naprej po tej ceni, čeprav je sama. Ampak sem povedala tistim puncam, da plačam samo za 1 mesec, potem pa ne vem, če bo še hodila. Je pa Nina zelo zadovoljna (seveda se je sama želela vpisat) in se je kar veliko naučila že v 2 urah.
u, hvala za ZS-je