Aja, pa dober večer. Danes je bil zelo prijeten dan, Anja je v vrtcu pojedla 2 krožnika juhe s pire krompirjem (so ji ga dali notri, da je malo zgostilo zadevo). V šoli tudi ni bilo slabo - imeli smo delavnice na temo nasilja & je bilo ful zanimivo in poučno. Potem sem šibala po malečko, pa takoj k sodelavki pogledat novorojenčka (smo šli vsi anglisti k njej - ona je tudi anglistka), potem domov, z Anjo na sprehod in do prijateljice in njenega sinkota. Zvečer sva pa še doma dobili obisk - prišla je frendica s familijo. Odličen, pester in razgiban dan - ouje ...
gr, veselo godovanje ti želim, pa
za žalostno novico.
Umpa, dobr sta se vidva to zmenila z Lukatom, res kul.
mirjam zihr je zihr, zdaj si pa ready to go ... soon ...
mojček - jaz spim na enem no name jogiju, mi je d best, spim vedno kot polh in se zbudim naspana. Moj sei je pa kupil (mislim, da v Hoferju) en Dormeo look-alike & je tud zelo zadovoljen.
Almera, veselo na delo!
neboglasnica - mi imamo dober € poračuna. Totalno dobr ... ampak pri vas je pa ornk dosti poračuna - fuj in fej
A so se mogoče zatipkali???
umivanje glave - naša, medtem ko ji spiram šampon, rotira in se obrača pod tušem, potem ji dam spet malo za prijet kapljice vode, se igra, gruli in poje, pa spet spiranje lask ... da bi ve vidle, kakšno čupo že ima - fuuul kodrov, pa prav konkretno so že dolgi. Wiiii, meni je to tko kjut.
3jemi, držim pesti, da ju3 zrihtajo možeka.
flower, kakšne barve je tvoj novi coat? Kje si ga nabavla? Kakšen model/dolžina? Tell us all, please.
Deluje tudi rdeča denarnica - preverjeno! Poskusi, ne bo ti žal
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 27.10.2009 20:59:06 >