3jemi, menda bodo možeka zrihtali this year ... malo črnega humorja ... no, vsekakor želim, da bo čim prej mimo. Je pa problem glede bolniške al kako ... smola, smola ...
populis, a ji čist do konca sfenaš lase? Se ne bojiš, da bi se prehladila? Jaz ji dam gor bombažno kapico, da se posušijo, potem ji jo dam dol.
Lari za gurmanske užitke. Dobr si skuhala, mami. No, naša je tudi popoldne prav kraljevsko nadaljevala - po vrtičkarskih skutinih štrukljih in kompotu je doma potem, ko so madam vstali po 2 urah drnjohanja, pojedli še juho s knedlčki, pa pire krompir, pango in čokoladno rolado (kraljevski meni, ker smo gostili sestrično & se imamo ulala super nobel:) Večerja: Čokolešnik. Ni slabo, res ne.
Sem pa mal na netu čekirala vrtčevski meni - ej, ful dobr imajo za jest. Pa raznoliko: KLIKNI
Hi, hi, si me nasmejala! Thanks.
nanka, tudi mi še pilimo ne-metanje flaške po mizi ali na tla. Odvajanje nam gre very, very počasi
kilaže malčkov - kako so si različni po teži, kajne? Od naše male Natke, ki osvaja 8ko, pa do koga? Kdo je največji/najtežji julijček? Imamo zadnji podatek?
3jemi,

za angleški prisevek/pesmico. Čeprav vsebinsko je pa meni od nekdaj tale komad kar neki ...