writing-img

RE: Julijke 2008, 2. del

clock-img

02.11.2009, 07:48

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

majuska, ne vem ali bo mothercare draga ali ne, takrat ko sta bila Mark in Nina še taka mala kot so sedaj naši, sem jaz kar kupila kakšne bodije, pa dobila sem pri Marku ko je bil dojenček kakšno stvar, ki se jo v ostalih otroških trgovinah ni dobilo, pa najceneje so takrat zame imeli kakšno stvar, na primer jaz sem stalno tam kupovala prsne blazinice za dojenje, ker so mi bile najboljše in najcenejše.
Sedaj dobiš že vse tudi v ostalih trgovinah in bodo morali biti konkurenčni. Pa še slišala sem, da so trgovine takrat zaprli zato, ker so predrago prodajali  stvari v primerjavi z nihovimi trgovinami v tujini in to firmi - materi ni ustrezalo, očitno bo sedaj drugače.

Meni so bile predvsem všeč pižame, po tri v kompletu, s stopali. Ali pa komplet za novorojenčke, 7-delni. PA bodiji so bili res kvalitetni. Kaj več pa nisem kupovala, so bili predragi...

SAj res, kam pa se je zabubila Metuljčica? Je tudi ona odletela na morje?

clock-img

02.11.2009, 07:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.11.2009, 07:51

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

'jutro ladies,

kako gre? Mi smo imeli nočno budnico ob 1:30, ma glih dobro sem zaspala ... zjutraj pa itak koma. No, bom imela kmalu opravke, tako da grem hitro kofi zrihtat in potem dalje.

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

02.11.2009, 07:55

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

GR - zg. deli 74/80 so mu že majhni, hlače so še ok. samo pajaca mu pa ne bom te številke kupila, ker mu bo ziher premajhen. čeprav je tak piščanc mali.

zadnje 3 dni še skoraj nič ne je, so ga že same kosti, božček... ob 9.30 sva naročena k P.

Imaš prav, pajac je lahko malo večji, ne sme biti pa full prevelik, drugače se še premikati ne bo mogel.

Tvojega Matička pa malo pripelji k meni, da ga malce poredimo user posted image , pri nas vsi pridobivamo na teži.user posted image Drugače pa vama želim, da hitro opravita pri P in da A TAKOJ prime, da bo lahko vsaj kak čokolino dol spravil.

clock-img

02.11.2009, 07:55

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Aja, Majuska: zajtrk po mojem okusu, TX user posted image

clock-img

02.11.2009, 07:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 08:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 08:18

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

mislim, da ima soor, ker ima vse belo po ustih in težko požira... ma, res se mi ful smili, je včeraj tako z veseljem zagrabil za žlico, potem pa takoooo grozno začel jokat. zgleda, da ga je ful zapeklo po ustah (pa ni bilo vroče)...

Auroraa, če imaš kaj Daktarina, ga namažite malo ... ko je bil naš fant mali, smo kar iz sladkorja skuhali en tak sirup in mu dajali, mu je izginilo v 2 dneh.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

02.11.2009, 08:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 08:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 08:40

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

hruška, ko si že tukaj - kje ste kupili sedežno?

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

02.11.2009, 08:41

clock-img

rovar_ka

pencil-img

1769

drugače pa vsem bolnim veliiiikouser posted image , tudi mi smo med njimiuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

clock-img

02.11.2009, 08:51

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

jutro, dame!

najprej za se bolančke veliko veliko user posted image ... in šcpšc stran tegobe...

ah, pa še polna luna je danes...

a smo spet klele? user posted image ... ah, midva sva dobro spala, samo dete naše je začelo ponoči tankat vodo kot za šalo... po 2,5 dl vode spije... user posted image ... glih kar bom začela plenčke s šleparjem odvažat v smeti, toliko se potem nalula user posted image ...
najin očka... ah, joj... user posted image ... ne vem... kdor jezika špara, kruha strada, je nam rekla medicinska sestra v porodnišnici, jaz pa zdaj svojemu možu v KC... bučman smotani ni upal za svečko rečt, da bi šel lahko na stranišče, sem mogla jaz user posted image , ej bi mu kar glavo odšraufala...

skratka... kako čem danes komentirat... citirat, al' kako...

bom probala al'kako...

kombinezonček... ah, jaz sem šopingirala po internetu... pa sem kar tegale naročila... sem že lansko leto kupila en kompletek, pa je bilo čisto ok... upam, da bo tudi tale...
http://www.quelle.si/si/q4r/kinderweltspielwelt/babyampkindermode/bambino/schianzgeoverals/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zZWNvbmRpZD1zaV8xNzY0ODImZmhfbGlzdGVyX3Bvcz01JmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9zaSUyZnNpX1NJJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9zaV9zaV8xMDg3MyU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfc2lfc2lfMTA4NzNfc2lfMTA4NzQlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3NpX3NpXzEwODczX3NpXzEwODc0X3NpXzEzNzgxJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9zaV9zaV8xMDg3M19zaV8xMDg3NF9zaV8xMzc4MV9zaV8xMzc4NyU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/m-176482/index.html

konf. št.... jah, kar 86... naša grinta dolga še sem in tja nas spravi kaj s št. 80, ponavadi od H&M, drugače pa kar 86... user posted image ... še malo pa bo moral it kaj služit, da ga bomo lahko oblekli user posted image ... ne ne, saj je priden zelo, full pomaga pri vseh opravilih...

neboglasnica... zimska je že napisala, da ne verjame v alternativno zdravljenje user posted image ...
... jaz sem pa gledala kraljico Latifo na Zadnjih počitnicah...

HD... meni je ratan všeč, samo kaj ko pri njem vidim samo prah med tistimi luknjicami... user posted image

čauči.... kofi tajm z nekaj sladkega... upam... user posted image

clock-img

02.11.2009, 08:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 08:52

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

o ti bog, kera klobasa... pišuka poldi...
... pa še uredit mi ne pusti, tale moja škatla z Windows 2000... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 2.11.2009 8:53:08 >

clock-img

02.11.2009, 08:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 08:56

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

bom takole... brez povezave...

jutro, dame!

najprej za se bolančke veliko veliko user posted image ... in šcpšc stran tegobe...

ah, pa še polna luna je danes...

a smo spet klele? user posted image ... ah, midva sva dobro spala, samo dete naše je začelo ponoči tankat vodo kot za šalo... po 2,5 dl vode spije... user posted image ... glih kar bom začela plenčke s šleparjem odvažat v smeti, toliko se potem nalula user posted image ...
najin očka... ah, joj... user posted image ... ne vem... kdor jezika špara, kruha strada, je nam rekla medicinska sestra v porodnišnici, jaz pa zdaj svojemu možu v KC... bučman smotani ni upal za svečko rečt, da bi šel lahko na stranišče, sem mogla jaz user posted image , ej bi mu kar glavo odšraufala...

skratka... kako čem danes komentirat... citirat, al' kako...

bom probala al'kako...

konf. št.... jah, kar 86... naša grinta dolga še sem in tja nas spravi kaj s št. 80, ponavadi od H&M, drugače pa kar 86... user posted image ... še malo pa bo moral it kaj služit, da ga bomo lahko oblekli user posted image ... ne ne, saj je priden zelo, full pomaga pri vseh opravilih...

neboglasnica... zimska je že napisala, da ne verjame v alternativno zdravljenje user posted image ...
... jaz sem pa gledala kraljico Latifo na Zadnjih počitnicah...

HD... meni je ratan všeč, samo kaj ko pri njem vidim samo prah med tistimi luknjicami... user posted image

čauči.... zdaj pa res letim...

clock-img

02.11.2009, 08:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 08:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 09:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 09:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 09:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 09:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 09:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.11.2009, 09:24

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Tralala...jaz sem pa že nazaj.... Na pregledu je sicer malce bolelo, ker je bilo vse zlimano, ampak je tale reč videti (baje) veliko boljša. Uh, sem si oddahnila. Zdaj mi pripada že dopoldanska malica, pa pa

Mojcek: uživaj...

HD: čaj bi se definitivno prilegel poleg, na zdravje!

3jeMi: saj veš, moški=otrok

Flower: si kaj kupila?

Auroraa:
o sooru pa nimam pojma user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem