IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: busica
škoda k nisem jaz tole prej vidla. Jaz sem pa parkrat z lahkoto notr pršla. In pol sem spet in jih nisem več rabla in sem prekinla. Škoda res.
Smrk, smrk.. Drugič pa prosim takoj zjutraj na raport na RR, da vidiš kaj se dogaja..
In, še dva dni, kajne???
res škoda ja...
Ja, še en dan. Jutri mam pregled!
umpa naš škratek tut še ne govoru. Reče ata, mama, papa, am-am, brmmmm kadar se z avtomobilčki igra. Če ga vprašaš kako kuža dela naredi wow wow. Sicer smo pa tut še na aaaaaaa če kaj hoče dobit kaže in se dere aaa.

Sicer pa razume skoraj vse...
se pa nič ne sekiram. Ko bo čas bo že spregovoru. Pol jih pa ne bomo mogli ustavit.
flower mi imamo isti problem s čeveljčki. Sem kupila skibucke v hoferju. So ful luštni in topli in vse. Res da jih nismo tam probali. Jih prinesem domov in ne grejo na nogo.
kik - jaz pa kokr kdaj. Včasih najdem kaj, zadnič sem pa šla pa ni blo čist nič. Vsaj nič od tistega kar smo rabli.
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
Kmetija slavnih se zapleta: KLIKNI Čist se jim je že spipal ... drugač pa ne vem, če sem vam že povedala, da Maja P. odhaja iz našega stanovanja ... aha ... takle je, ja ... hm, mogoče je pa res zmagala?!
Kaj je Maja P. v vašem stanovanju? Je drugače iz našega konca.

Sicer pa se še ne mora vedet kdo je zmagal ker bo finalna oddaja v živo. Sem pa brala v nekem časopisu da naj bi bila v finalu Artur in Goran. Bomo vidli če res.
zimska
za Lana da se bošček čimprej pozdravi!
umpa probaj ritko namazati z bepantenom ali sudocremom. Mi smo tut že meli tako ritko da so ble pikice in je zgledalo kot bi krvavel z njih. Mu dvakrat namažem in je ok.
mojcek naš pa ful rad hodi zunaj. Sam kaj ko če hočemo kam pridit ni nič od tega. Se pri vsaki pikci na tleh ustavi in pri vsaki ograjci in vse ga zanima. Skratka ne pridemo nikamor.