IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
3jemi..a Lovro že od zaćetka rad hodi v vrtec al si mela kaj borb z njim?
ja, kar... moram potrkat, da smo očitno dobili dva res super vzgojitelja, ker je vseh 9 otrok čisto mirno začelo hodit v vrtec... pri nas je bil kričeči jok samo 2. dan, ko sem šla za dve uri ven, menda 15 minut, potem pa kot bi odrezal in se je igral naprej, kasneje pa še malo zakinkal...
... moj

ga pelje zjutraj in je od začetka samo ene dvakrat pojokcal in se šel igrat... še v ponedeljek, ko ga 1 teden ni bilo v vrtcu, ni bilo težav...
je pa uvajanje pri nas potekalo zelo hitro... 1. dan 2-3 urce vsi, 2. dan je vzgojiteljica določila, kateri otrok bi lahko že bil sam 2 uri v vrtcu, po kosilu pa domov, 3. dan je bil že sam od jutra do kosila, 4. dan pa kar cel dan in na standbyu doma, če bo kaj... novi teden pa lepo normalno, dostava in v službo...
... sta vzgojitelja kar precej truda vložila, da smo čimprej uvedli otroke, ker imata rada svoj mir in red... itak sem pa jaz že na uvodnem sestanku rekla, da bi tudi sama rada to speljala čimhitreje brez mencanja in pregovarjanja... je pa res, da ima naš Lovro izredno rad red in mu red v vrtcu očitno odgovarja...