IZVIRNO SPOROČILO: ksenci
glede vrtca je čist odvisno od situacije se mi zdi. in vsak ima svoje mnjenje kdaj otroka dat v vrtec.
men bi blo zdaj brezveze razmetavat denar za vrtec, če sem jaz doma. pa aljaž ima družbo. zdaj sta s špelo skupaj skoraj vsak dan, pa tudi s sosedovim 2letnikom sta veliko skupaj. mislim, da ima dovolj družbe vrstnkov okoli in se lepo razume z otroci.
kolegičin 3 letnik pa je bil do septembra doma- redkogdaj je bil v stiku s svojimi vrstniki in pravi kolegica da imjo že mesec dni težava ker se ne zna vklopit v vrtec-sploh ne zna deliti stvari in bok ne daj da se njegova mami ukvarja s kakšnim drugim otrokom- ga začne od ljubusumja grizit,.. tukaj pa mislim, da se vidi da je bil premalo v družbi svojih vrstnikov.
Ja, Okoli tega, kdaj dati otroka v vrtec, bi po mojem lahko imele večurno debato. Vsak starš ima drugačno mnenje o tem, kdaj naj bi se njihov otrok začel družiti z vrstniki. Eni ga dajo zato prej v vrtec, spet drugi se želimo izogniti boleznim – se strinjam, da jih mora otrok enkrat preboleti, ampak da tako majhni fašejo vse sorte, pa tudi ni v redu.
Osebno pa mislim, da ima Aleksander zdaj čisto dovolj družbe, čeprav ni v vrtcu. Pri tašči so na igrišču tudi drugi otroci, med prijatelji imamo tudi nekaj takih, ki so podobne starosti kot Aleksander (pri vsaj 2 družinah), pa julijke se tudi vsake toliko dobimo … ne morem reči, da nima družbe

kako se otrok vklopi v družbo, je pa odvisno tudi od njegovega karakterja. Naš mali je kar lepo družaben, se vidi, da je lev