IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_
no fajn, ko pa kaj takega preberem, pa mam slabo vest. moram se lotit omar od otrok, vsaka druga stvar, ki jo potegnem ven je premajhna....hm, hm...
a si doma, Lovro je boln al kako? Nekaj se mi dozdeva, da je bil... malo me updejtaj plis, nisem na tekočem...
ne se sekirat, pliz... jaz sem se lotila pospravljanja zato, da se malo zamotim in ne mislim, kaj se z mojim v bolnici dogaja (no, danes zgleda še ne bo nič, greva z malim k njemu popoldan)...
Lovro je imel pa bronhiolitis pred skoraj 3 tedni in je P priporočila, da nekaj časa ne bi šel v vrtec, da si res ornk opomore... za danes nimam varstvo in sem vzela dopust, čeprav so mi nekaj v službi težil, da bi mogla pridt na neko izobraževanje za en program (napovedan ob17h za drug dan zjutraj ob 8h

)... samo sem jim povedala (HB je moja šefica na moji strani), da mi je mali na prvem mestu, da s programom bom pa vsakem primeru znala delat, ker bom mogla, pa itak imam mal premalo plačo, da bi se za službo "ob tla metala", povrh vsega sem pa še eno delo pokasirala in tega nihče ne opazi...

... itak... pa službe danes zame ni...