writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 4. del

clock-img

15.10.2009, 22:19

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Ja res, najbulš da nehaš gledat... Ti bo IQ padu user posted image

clock-img

15.10.2009, 22:21

clock-img

elyy

pencil-img

461

Se vam oglasim,preden grem spančkat....Tian jem komaj zaspal,okol pol osme ure je hotel spat pa mu nisem pustila,zdej pa kot zanalašč,se je na ves glas vpil in se smejal...seveda pa imam mlajšo sestro na obisku in ima zjutrja šolo,tako,da je bila prav sitna,ko ni hotel zaspati!user posted image

Mene pa res zanima,če to drži o  kitajskem horoskopu,pa zadnič sem brala da svojo število let pomnožiš 7 in nekaj deliš.....vglavnem,so punce s foruma pisale,da je to res....men se pa zdi to smešno,ker kot vem so važni geni...nevem pa ne??!!

Tud jst sem gledala da bi Tiana vpisala v plavalni tečaj,sam men je predaleč,da bi se vozila v Ljubljano(sej pou ure pa sem tam)sam bi se mi bolj splačalo voziti v terme Snovik!
Kako pa kej vaši malčki,se obnašajo na tečaju...so zadovljni in se trudijo...al je to pač tko,koker se jim zdiuser posted image ...se splača to zadevo iskoristiti??

kaj se dogaja s fantkom iz balona??

A ste gledale kmetijo,pri nas je to vsak večer prav popularno,še malček gledauser posted image

nočka**

clock-img

15.10.2009, 22:31

clock-img

lake

pencil-img

3955

O fantku iz balona bom jutr poročala, sej bojo pomoje itak celo noč tuhtal kaj se je zgodl, kokr so pametni.

Kmetijo pa kr gledam, čeprov ne vem zakaj, ker je it butasta, ampak na vsej 162-ih programih očitno ni nč boljšga.

clock-img

15.10.2009, 22:38

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Midva gledava košarko, pa tut če ne bi, ker zgubljamo... user posted image

clock-img

15.10.2009, 22:40

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Nč, dost mam, je biu spet težek dan.

Lepo spite,

nočko!

clock-img

15.10.2009, 22:41

clock-img

lake

pencil-img

3955

Majana, ti si pa ful športen tip, gledaš vse vrste športa. Al ti tvoj zaseže daljinca, pol pa nimaš izbire?user posted image

clock-img

15.10.2009, 22:45

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Evo nardila vse za danes. Maša je začela spet ful kašljat, pa ravno prvi dan je bla v vrtcu user posted image Zglea da bo spet ena zelo 'zdrava' zima.

Nočko.

clock-img

15.10.2009, 22:46

clock-img

lake

pencil-img

3955

Grem tud jst.

Lahko noč!

clock-img

15.10.2009, 22:56

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

no, vidim, da sem zadnja. Sem po plavanju mislila z mojim na rožnik malo na sončka, pa sem se 'samo malo ulegla'...za uro in pol, če ne več user posted image Sem bla res zdelana od noči in zgodnjega bujenja. Tako da smo šli malo kasneje na rožnik in spet napol v temi nazaj, potem pa še do mojih staršev malo na obisk. Jutri grem pa kaj za oblečt za poroko pogledat. Pa ne vem, a bi šla najprej v avenijo mode v šiško ali kar v btc...no, mogoče pa kar oboje pade, nisem bla v šiški v hipermarketu že lep čas.

Glede na to,da smo bili precej pozni, nisva danes nič kašice malemu dajala. Bomo jutri spet probali malo.

Aja, je pa tamal dobil take rdeče pikice po celem telesu danes na plavanju user posted image Ne zgleda, da bi ga kaj srbelo ali matralo, pa počasi tut zgineva, upam, da ni kaj hujšega. Zadnjič kolikor se spomnim, ni imel nič, zdej pa ne vem...a je bilo samo več klora v vodi ali kaj podobnega...user posted image

Nič, se bom tut jst počas odpravla v mižule. Sem kr zmatrana, ker sva res šopala gor na rožnik, pa še orbitrekala sem pol urce prejle ob gledanju grey's anatomy (tenks za link lake user posted image )

clock-img

16.10.2009, 07:34

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

no, vidim, da sem zadnja. Sem po plavanju mislila z mojim na rožnik malo na sončka, pa sem se 'samo malo ulegla'...za uro in pol, če ne več user posted image Sem bla res zdelana od noči in zgodnjega bujenja. Tako da smo šli malo kasneje na rožnik in spet napol v temi nazaj, potem pa še do mojih staršev malo na obisk. Jutri grem pa kaj za oblečt za poroko pogledat. Pa ne vem, a bi šla najprej v avenijo mode v šiško ali kar v btc...no, mogoče pa kar oboje pade, nisem bla v šiški v hipermarketu že lep čas.

Glede na to,da smo bili precej pozni, nisva danes nič kašice malemu dajala. Bomo jutri spet probali malo.

Aja, je pa tamal dobil take rdeče pikice po celem telesu danes na plavanju user posted image Ne zgleda, da bi ga kaj srbelo ali matralo, pa počasi tut zgineva, upam, da ni kaj hujšega. Zadnjič kolikor se spomnim, ni imel nič, zdej pa ne vem...a je bilo samo več klora v vodi ali kaj podobnega...user posted image

Nič, se bom tut jst počas odpravla v mižule. Sem kr zmatrana, ker sva res šopala gor na rožnik, pa še orbitrekala sem pol urce prejle ob gledanju grey's anatomy (tenks za link lake user posted image )

Jaz sem jih tudi imela, zadnjič pa ne. Očitno je bila voda bolj klorirana. Hana pa ni imela nič. Dons jih nimam več, tko da brez skrbi.

Sem pa opazila, da Hani od včeraj zjutraj fuč urin smrdi. Upam, da se ni prejšnji teden na plavanju prehladila. Moram dons bit pozorna,kako bo.

Dobro jutro drugače!

Danes smo spet spali po ustaljenem ritmuuser posted image Upam, da bo čimmanj takih noči kot včeraj.

clock-img

16.10.2009, 07:45

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

flaska, a si našla hlače? Nič se ne pohvališ. user posted image

sem. Sta Katmat in ajetam podali strokovno oceno, da so kul in sem jih kar nabavilauser posted image Ma ful so mi dobre. Pa dala sem 40€. Mal velik ampak OK, ker so mi zakon.
Ti pa ful šport gledaš! U, to bi te bil moj vesel! Jaz mu pa skos prestavljamuser posted image

Papua in Ktja, škoda da sta včeraj morali tako hitro oditi... Se nismo mogle niti malo spoznat. Pa drugič, aneuser posted image

Maja, user posted image za Mašo da ne bo hujšega.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

16.10.2009, 07:46

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Aja, dobro jutrouser posted image

user posted image

clock-img

16.10.2009, 07:58

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Flaška hvala za zajtrk.

Zuni že čist diši po snegu.

clock-img

16.10.2009, 07:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jutro!!!

clock-img

16.10.2009, 08:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kuga je zdej z unim balonom

clock-img

16.10.2009, 08:10

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image

user posted image

clock-img

16.10.2009, 08:11

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

mani2

pencil-img

810

http://www.zurnal24.si/cms/novice/svet/index.html?id=131646

Tole sem našla. Saj ne morem verjet user posted image .

Pa dobro jutro.

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

nč ni smešn!user posted image

clock-img

16.10.2009, 08:16

clock-img

lake

pencil-img

3955

Ja dejansko  se je skrivu na podstrehi. Revež. 

clock-img

16.10.2009, 08:17

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

hihihih

clock-img

16.10.2009, 08:23

clock-img

lake

pencil-img

3955

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kaj ni smešn?

clock-img

16.10.2009, 08:25

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana, ti si pa ful športen tip, gledaš vse vrste športa. Al ti tvoj zaseže daljinca, pol pa nimaš izbire?user posted image

Košarka je v bistvu pri nama na 1. mestu, sva mela včasih celo letne karte za UO. Ostalo je pa tko, ko pač reprezentanca igra al pa Cime. user posted image user posted image

Jutro!

Grem prebrat še ostale poste. user posted image

clock-img

16.10.2009, 08:25

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: lake

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kaj ni smešn?

Katmat se mi reži, ker že navsezgodi rabim valjaruser posted image

clock-img

16.10.2009, 08:26

clock-img

lake

pencil-img

3955

kaj pa je možek hudga naredu?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem