cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 4. del

clock-img

24.09.2009, 21:49

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tanja zdele sm eno idejo dubla, kaj če ti odpreš privat ordinacijo, pa mene zaposliš kot med. sestro?user posted image  

privat ordinacijo v zvezi s čim?

clock-img

24.09.2009, 21:50

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja zdele sm eno idejo dubla, kaj če ti odpreš privat ordinacijo, pa mene zaposliš kot med. sestro?user posted image  

No jst bom pa visoko izobražena receptorka. user posted image Rabimspremembokariere.press

o ja, mi tu

clock-img

24.09.2009, 21:50

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobrodošla nazaj. Nobene nove nosečke, smo se pa pogovarjale da bomo stavnico nardila kera bo prva. 

clock-img

24.09.2009, 21:51

clock-img

lake

pencil-img

3955

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

privat ordinacijo v zvezi s čim?

Kar bo Tanja hotla, pediatrično, splošno....

clock-img

24.09.2009, 21:51

clock-img

Leela

pencil-img

3101

flaska user posted image  za Jakca, da ne bo prehudo.

clock-img

24.09.2009, 21:52

clock-img

Leela

pencil-img

3101

jaz se tudi javim, če boste koga rabil user posted image .

clock-img

24.09.2009, 21:54

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

ejjj....
Jaz sem tudi medicinka, no itak so ponavadi vsaj dve sestri tko da, Lake bomo sodelavke če me vzamete user posted image

clock-img

24.09.2009, 21:55

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Deal. Bo pa ginekološka, če bo Bog dal...Ko bi vsaj .Enkrat sem že izvisela.

Ja, noro lepo je tam. Drago pa tud noro. Sam sem mojmu skoz govorila-joj, to bi pa enkrat šla, joj, kok je lepo. Poil sm pa še rekla-to je bil namiguser posted image Tko da ne more reč, da ni razumel.

clock-img

24.09.2009, 21:58

clock-img

lake

pencil-img

3955

No ok, samo da ne boš pol pozabla na naš dogovor. Grem pod tuš, Taja je končno omagala, se je ful zmatrala po telovadbi v pojstli. 

clock-img

24.09.2009, 22:06

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Aja, pa eno vzgojiteljico bomo rabile, da nam bo tačas otroke čuvala. Nam ne bo treba jih v vrtcu met. user posted image

clock-img

24.09.2009, 22:09

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Zmajčice, lahko noč! 

clock-img

24.09.2009, 22:15

clock-img

lake

pencil-img

3955

Majana, lahko noč, se slišva jutri. 

clock-img

24.09.2009, 22:18

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Česa ne bi opazila?

Da je v bistvu zakuhal...

oh sej bi čutila že na daleč to vročino...ma tudi vidiš da nekaj ne štima in meriš temperaturo

itak, da bi opazila...

Sončna hiša- sem bila. PREČUDOVITO!!!! Odlično je bilo, sama sva bila. Res krasno. Za poroko sem ga peljala, tako da to je bilo eno izmed tistih once-in-a-lifetime razvajanjuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

24.09.2009, 22:21

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Lake, ponavadi prvi dan počakam, da se telo samo brani. Drugi dan je imel pa vedno večjo možnost za krče- ta dan pa nič ne čakam. Prej je dobil Calpol, zdaj spi. Ga je samo pomirilo bolj ko ne, vročina je enaka.

Če bo pa še narasla, pa itak svečko. Sam mi je bedno, ker mu Volaren zbije čist na minimum, pol se mu pa po 4h urah fuul hitro dvigne. Ostalo pa ne prime.

Ma ja, bomo preživeli. Maja je pa zaenkrat OKuser posted image user posted image Punkica moja, upam da mi ne pobere česa.

clock-img

24.09.2009, 22:22

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Zdele sem gledala dokumentarc o Riverdancu, pa me ma da bi kar šla :) Pa je moj rekel, da mu ne diši toliko folka na kupu in prašičja gripauser posted image Nimaš kej, bomo pa domauser posted image

clock-img

24.09.2009, 22:41

clock-img

lake

pencil-img

3955

Pa mu probej dat samo 3/4 Voltarena, čez 4 ure pa Paracetamol svečko, to lahko kombiniraš. 

clock-img

24.09.2009, 22:43

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Pa mu probej dat samo 3/4 Voltarena, čez 4 ure pa Paracetamol svečko, to lahko kombiniraš. 

Ma paracetamol je pri nas ko jagodni sirup. Za nič ni. Bi mu pa res probala dat 3/4 Voltarena. Hm. Pa pol Calpol sirup čez 4 ure. Mogoče bi to šlo... Se mi smili veš, ko mu moram svečke v rito tlačit...

clock-img

24.09.2009, 22:44

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

lake in majana-bi se vama pridružila jutri, če se bosta kej zmenile...Če smem seveda.

flaska
jst sm tud gledala-mi iz istega razloga ne gremo.

Zdej pa gledam Jasnovidko-me je kr mal strah.

clock-img

24.09.2009, 22:47

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

No, lahko noč...

clock-img

24.09.2009, 22:52

clock-img

lake

pencil-img

3955

Tanja seveda se lahko pridružiš.

Flaška, jst sm pa vedno raj svečko dajala v službi, ker hitrej in boljš prime, pa tud manj se upirajo kot pri sirupu. Taji bi tud rajš svečko v rito porinla, kot sirup v usta tlačila.

clock-img

24.09.2009, 22:58

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Tanja seveda se lahko pridružiš.

Flaška, jst sm pa vedno raj svečko dajala v službi, ker hitrej in boljš prime, pa tud manj se upirajo kot pri sirupu. Taji bi tud rajš svečko v rito porinla, kot sirup v usta tlačila.

Jupi....Se zmenimo zjutraj.Nočko!

clock-img

24.09.2009, 23:02

clock-img

lake

pencil-img

3955

Lahko noč, tud jst grem spat. 

clock-img

24.09.2009, 23:05

clock-img

elyy

pencil-img

461

Ojla!!

Evo se vam po dolgem času spet javim.....sploh vas nisam nič preberala,ker je res že 30 strani napisanih,tko,da je res preveč za prebrat!!user posted image

Nič,moj možek je imel nesrečo z avtom.......nič strašnega,ampak to se zgodi seveda,če je po cesti toliko neresnih šoferjev,ki samo divjajo......ampak sej bo!!

Prej svojim očem nisem mogla verjeti,da je naš malček okol 8h pojedel(210 ml novalaca......čez 15 minut je že spet tlačil prstek v usta,kar pomeni,da je bil lačen..........
pojedel je spet 100ml,čez pou urce je bil spet lačen....spet prstek v usta in spet pojedel 100ml)...ampak čez dAn je normalno jedel,kot zmeraj)...
sem ga probala upreti hrani vsaj za kakšno uro,ker je to zelo veliko v dveh urah(410ml),ampak ni billo mogoče.....od jokanja seveda,sej pomoje nebo nobenih težav zvečer!!

no zdej pa spančka že dobro uro,grem počasi pod tuš(ker sem tudi dobila menstr. in sem vsa čudna) tako,da grem  samo še spančkat!!

Upam,da bom mela jutri kaj več časa za rač.....  da vas malo več preberem!!

Želim vam lahko noč

clock-img

25.09.2009, 07:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

DOBRO JUTRO

clock-img

25.09.2009, 07:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

čveka jst sm se vabila na pico. Hvala, sem glihkar eno polpeto iz skrnije zmazala.

lake ja žličko maščobe jim morš dodat v obroke. Jst ji bom dajala olivno olje.

aja, sem zgrešla, no ja zdej je ni več jo je možek pojedeluser posted image user posted image user posted image

no drugače pa, naša se zdej zbuja 2x na noč in to je začela ta teden, je lačna ponočuser posted image

danes ji grem kupit nekaj zelenjavnega, bom vidla kako bouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem