writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 4. del

clock-img

28.09.2009, 19:20

clock-img

Anonimen

pozdravček!

nas je bilo res veliko! se je lastnik (ali kaj) lokala ustrašil, da smo tam zaradi kakšnega shoda,... saj drugače ne bi toliko kompliciral glede miz, ali?
ker je omenjal Jankovića... mogoče se je ustrašil, da bi zahtevale več vrtcev???

je bilo luštno: tako ali drugače, me je spomnilo na šolo, ko smo vsi špricali kakšno uro in se "dali" v kakšen lokaluser posted image

clock-img

28.09.2009, 19:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

pozdravček!

nas je bilo res veliko! se je lastnik (ali kaj) lokala ustrašil, da smo tam zaradi kakšnega shoda,... saj drugače ne bi toliko kompliciral glede miz, ali?
ker je omenjal Jankovića... mogoče se je ustrašil, da bi zahtevale več vrtcev???

je bilo luštno: tako ali drugače, me je spomnilo na šolo, ko smo vsi špricali kakšno uro in se "dali" v kakšen lokaluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma res je bil butl..........

clock-img

28.09.2009, 19:38

clock-img

lake

pencil-img

3955

Mah očitno nočjo denarja. Drugič gremo kam drugam, al v mesto al pa gor k gradu, tm je tud čist luškan lokalček. 

clock-img

28.09.2009, 19:39

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ma res....

clock-img

28.09.2009, 19:40

clock-img

Anonimen

naš Urbanček že spi,... Oskar je pizzo in gleda risanko (vzgojno, ne?).

sva z Urbanom ravno pravočasno prišla po Oskarja v vrtec in bili potem še slabi dve urici zunaj... potem je imel pa dojenček dovolj = se je začel jokati, da je bilo joj (mi je kar piskalo v ušesih!)
ko je končno zaspal, mu je pa Oskar potegnil dudo iz ust in poguncal vozek, da se je zbudil... smo se v "slogu" spravili do dvigala...

je res, mama11, da se včasih rabijo zjokat! tudi pri nas mulček včasih joka ali v naročju ali v posteljici in ga rajši pustim kar v posteljici, da še mene ne znervira.

danes pa bo kmetija, ne? kmetovalke, pripravite se!user posted image  imam že pripravljen kozarec mleka, piškote pa še iščem... napeto bo!user posted image

clock-img

28.09.2009, 19:42

clock-img

Anonimen

lake, ti si si pa ticker dodala!!!user posted image

še od Dudice si ga moram pogledati!

clock-img

28.09.2009, 19:42

clock-img

lake

pencil-img

3955

sm vedla da sm neki pozabla kupt, piškote, mleko mam tud jst. user posted image  

clock-img

28.09.2009, 19:45

clock-img

Anonimen

hitro, lake... jih še lahko napečeva! za muffine je ravno prav časa, da se še ohladijo.

Dudica, fuuulll dober ticker!!!!! si se pa morala potruditi???

clock-img

28.09.2009, 19:47

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sm šele zdele vidla  da je to šele ob enajstih zvečer, to lahko še torto spečeva, ne samo Muffinov. user posted image

clock-img

28.09.2009, 19:47

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

A bojo kakšne slikice od čveka in sprehodauser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2009, 19:49

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm šele zdele vidla  da je to šele ob enajstih zvečer, to lahko še torto spečeva, ne samo Muffinov. user posted image

kmetija je ob 20.55

clock-img

28.09.2009, 19:51

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Kmetijo bom pa tudi jaz gledala. Mi je moj ravnokar dal poročilo, kako se sončijo. Meni bi pa kokice pasale pri gledanju.

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

A bojo kakšne slikice od čveka in sprehodauser posted image user posted image user posted image

KatMat je slikala. KatMat?
sprehod smo imele pa bolj tako... do Čolnarneuser posted image  vsaj me, ki smo prišle med zadnjimi.

clock-img

clock-img

lake

pencil-img

3955

Pol sm pa očitno čist slepa, sm vidla na reklami 22: 55, al so se pa zmotl. No ja pol bomo pa gledal a ne, je treba Tajo hitr spt spravt, da ne bo gledala takuh bedarij, se lahko še kakšno nauči, sm vidla v reklami da je en  že nag okol skaku user posted image

clock-img

28.09.2009, 19:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Kmetijo bom pa tudi jaz gledala. Mi je moj ravnokar dal poročilo, kako se sončijo. Meni bi pa kokice pasale pri gledanju.

AKP je tvoj zraven pri snemanju?

clock-img

28.09.2009, 19:53

clock-img

Anonimen

jaz naj bi bila podobna Arturju Šternuuser posted image user posted image user posted image  po tistem testu,...

clock-img

28.09.2009, 19:57

clock-img

lake

pencil-img

3955

Joj ne to je en tak kreten, sm ga mela čast v živo enkrat spoznat, ko se je kr zraven vsedu , ko smo bli na eno kavi. Še eno podlasico al neki podobnega je mel sabo, pa šlic odprt, pa strgano majco, pa še reku je kok je to modern, vglavnm IQ ma pomoje zlo nizek, čeprov ma baje ene dva faksa narjena. 

clock-img

28.09.2009, 19:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dudica, fuuulll dober ticker!!!!! si se pa morala potruditi???

ja res  sm se namatrala...predn sem našla tapravo slikico ki je šla notr user posted image ,ampak imajo na tej strani full lepe te okvirčke....

clock-img

28.09.2009, 19:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jaz sem slikala...ma z bluejevim fotkicem...pa nisem vseh se mi zdi....tanja bo manjkala...pa ledenka tud...pa jaz pa gostja lunca82

clock-img

28.09.2009, 19:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dudi...res lep tickercek

clock-img

28.09.2009, 20:00

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Ne Katmat, je bila reklama po tvuser posted image . Nike Taja že spi in bom lahko v miru gledala tv. Je pa naša punca zopet začela spat celo noč user posted image user posted image . Še dva dni pa bo že stara 5 mesecev.

clock-img

28.09.2009, 20:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja hvala hvala user posted image

Drugač smo se šli pa slikat za osebno pa še skupaj Maj in Tejuser posted image user posted image ...pa ne vem kako nej slikici pokažemuser posted image

clock-img

28.09.2009, 20:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Ne Katmat, je bila reklama po tvuser posted image . Nike Taja že spi in bom lahko v miru gledala tv. Je pa naša punca zopet začela spat celo noč user posted image user posted image . Še dva dni pa bo že stara 5 mesecev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2009, 20:02

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja hvala hvala user posted image

Drugač smo se šli pa slikat za osebno pa še skupaj Maj in Tejuser posted image user posted image ...pa ne vem kako nej slikici pokažemuser posted image

dudi sam dons bi blo pa tok fajn ce bi se ti prsla....

clock-img

28.09.2009, 20:03

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no gremo panckat dokler nasa se drema...do prejle mi ni zaspala je bla tecka pa tud zbujal smo jo skoz ker je bil en majster pr nas k je ropotal z okni pa ni nc spala....nocko zabe

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem