cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 4. del

clock-img

03.10.2009, 08:38

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

oooo, čestitke aprilčici za tako hitro ponovno nosečniško akcijo!!!!user posted image user posted image user posted image

kera je noseča????

nosečka je pa rea27.

Jutro babuške!
Današnja noč lepaaaaaaaaaa,...ker je ati mirkal tamalga...jst pa spala, zdaj že 2 dni skos....tko podnevi počivala kot ponoči spala in sem spočita, čeprav sma šla ob pol enih ponoč spat.
Zdaj je šel pa dol po zajtrk v trgovino, bo mortadela, poli, sveže žemlje in gavrilovič paštetka. Pa tud kavica že dišiiii.
Danes sem občutno bolje,...hodim lahko, sedim tud že lahko...tk da bo...če bom vredu, bomo celo šli mal tiste dinozavre gledat danes.

k.tja...razloži malo,,..

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

03.10.2009, 08:39

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image ....neki pa noče prilept

a unga k nam bo ta zajtrk prnesu v posteljo??

clock-img

03.10.2009, 08:40

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

oooojej lake.....upam da je vse ok....mal jo spremljaj ja, kot pravi Kati. Bruhanje, vročina, hranjenje....No sj itak veš sama, ane? user posted image

Kati....ja leeeeeeeepo se bote imeli danes in jutri!!! Ju3 mi gremo na kosilo k mojm in kostanje pečt...bo tud fajn.

clock-img

03.10.2009, 08:45

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

lakeuser posted image

Kati, uživajte!user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

03.10.2009, 08:47

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ja sej se lahko kera pridruzi...na kaksnem pircku....majana????

clock-img

03.10.2009, 08:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

clock-img

03.10.2009, 08:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

poki mi smo bli tud zanc na kostanju in vincku.....mmmmmm je disalo....sam nobenga nisem pojedla

clock-img

03.10.2009, 08:53

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

uuuuuuu ne vem ce bi blo men kej do zajtrka....hihihih...tist viski bi pa z zobmi odprlauser posted image user posted image

clock-img

03.10.2009, 08:55

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

03.10.2009, 08:57

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.10.2009, 09:08

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

Ste pa lepo začele ta dan.

Sem že lačna ratala, večih stvari.

Aja, jst se nisem naspala, tolk v vednost, mi je pa moj obljubil da gremo danes do Supernove, da grem pogledat za ene hlače. Mogoče mi to pomaga, da bom boljše volje. Jure se pogovarja v posteljici, je pokonci že od 7 user posted image in kar noče spat...

clock-img

03.10.2009, 09:21

clock-img

Anonimen

no jz pa pridna in vse pospravla, prah pobrisala posesala in pomilauser posted image user posted image user posted image user posted image   zdej pa počas prštimat kosilo, k bojo ob enih vsi šli od doma sam jz in nika ostaneve domauser posted image

clock-img

03.10.2009, 10:47

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Ja KatMat, zakaj pa nisi pokusla kostanja? Dojenje?

Mmmm...jst pa komi čakam jutri! Če me spet še 1x ne useka v križu.user posted image

Anej je zadremal za kake pol urce, pol se najemo pa gremo vn.

clock-img

03.10.2009, 10:53

clock-img

Katarina_K

pencil-img

19

No punce, dost ugibanja, kera od nas bo spet prva noseča.
Sem majčica 2009 (hja, vas bolj berem...bolj tiha punčka user posted image )...in tudi majčica 2010.  Yupiii, vse tako, kot sva načrtovala z dragim. No, upam, da bo vse ok na pregledu. PDP bo 26.05.2010. V prvo mi ni uspelo rodit v majčicah, sem med junijkami, ker sem bila 13 dni čez rok...upam, da bo zdaj z-majček. :)

clock-img

03.10.2009, 10:57

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

wooohooo, pogumno user posted image Vso srečo, upam, da bo šlo vse BP. Pri nas pa majček že tehnično ne bi bil možen, ker še ni menstruacije user posted image

Jst sm pa že polikala en kup, spucala nove omare v kopalnici in nekaj že notri zložila, zdej je pa čas za malo počitka, ker zgleda, da bo tut tamal zaspal (si je poveznil slinček čez glavo user posted image ).

clock-img

03.10.2009, 11:02

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Katarina_K

Sem majčica 2009 (hja, vas bolj berem...bolj tiha punčka user posted image )...in tudi majčica 2010.  Yupiii, vse tako, kot sva načrtovala z dragim. No, upam, da bo vse ok na pregledu. PDP bo 26.05.2010. V prvo mi ni uspelo rodit v majčicah, sem med junijkami, ker sem bila 13 dni čez rok...upam, da bo zdaj z-majček. :)

ČESTITKE!!!user posted image  Čim lepšo nosečnost in zdravega otročka ti želim!  

clock-img

03.10.2009, 11:03

clock-img

Katarina_K

pencil-img

19

Menstruacija sploh ni pogoj za zanositev. Poznam punco, ki je zanosila pri prvem sexu po porodu. Sploh še ni imela menstruacije, dojila je... Potem je pa šele v 12. tednu ugotovila, da je noseča, ker ji je bilo non-stop slabo. :) Tko da...punce previdno, če nočete še naraščaja. :)

clock-img

03.10.2009, 11:07

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

Menstruacija sploh ni pogoj za zanositev. Poznam punco, ki je zanosila pri prvem sexu po porodu. Sploh še ni imela menstruacije, dojila je... Potem je pa šele v 12. tednu ugotovila, da je noseča, ker ji je bilo non-stop slabo. :) Tko da...punce previdno, če nočete še naraščaja. :)

no sej smo poskrbeli tudi za zaščito seveda user posted image Smo u prvo 'pazili', pa imamo zdaj user posted image Tako da sem tokrat jaz vzela stvari v svoje roke user posted image

clock-img

03.10.2009, 11:09

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke... pa dej kej več se nam oglašaj.. pa kakšne slikce nam daj za pogledat.. da vidimo našega zmajčka

clock-img

03.10.2009, 11:15

clock-img

Katarina_K

pencil-img

19

Hvala, hvala.
Slikce mam na FB...me lahk dodate (Katarina Kregar)...itak vse kmetujete tam gor. ;)

clock-img

03.10.2009, 11:16

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

jz sem te glihkar dodala

clock-img

03.10.2009, 11:20

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Jst tud Katarina.

clock-img

03.10.2009, 11:29

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

sem te komaj dodala pa si že moj friend of the day user posted image

clock-img

03.10.2009, 11:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image in srečno! te bom tudi jaz dodala! user posted image

clock-img

03.10.2009, 11:37

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sva bla v trgovini, zdej je pa obadva spita, upam da Taja ne zarad padca, samo glede na to da je bla od zjutri skoz dobre volje je pomoje ok. Ji bom pulz merla na eno uro. Sm smotana mama s poklicno deformacijo user posted image

Katarina_K čestitke user posted image user posted image in lepo nosečnost, pa res se še kej oglasi pri nas, pa poročej kej o user posted image majčku 2009 in zmajčku 2010.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem