IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj
ma ni požeruh. mogoče se ne naje dovolj ko ima obroke :=))... naša je bila približno taka kot vaš, le da je imela 100g več in kakšen cm manj :=))...oborke je imela tako zjutraj in zvečer 250 ml mleka, dopoldanska sadna malica s piškoti, kosilo, popoldanska malica in še večerja.....
mali pa je dosti manj in mu fali le 300 g , cm pa so isti (ko je imel 9m)....
tudi naš dela am am pa mu dam škorjo kruha in ker se izkaže da ni lačen jo na tla vrže in še vedno vztraja s svojim am am...
ga bo že minilo, nič bat in otroka nahranit.. od gresina se ne bo zredil....
MOgoče si spregledala, da me ne skrbi, da bi se zredil oz da preveč poje, temveč me skrbi to sitnarjenje, da se ne bi še poslabšalo, Npr gremo v oštarijo na kosilo in še preden naročimo on že vidi pri sosednji mizi hrano in že kriči. Smo bili na plaži, zagleda hrano pri sosedu in že kriči. Grem na kavo, vidi šalčke in žličko, pa je že jok.
Poje pa glavne obroke veliko, če se naveliča sedet za mizo, še vedno pol poje do konca na tleh. Tak da se sigurno naje. Pa ko si kaj sfehta bo to tudi pojedel, ne bo vstran vrgel, tako da ni niti približno tako, kot pri vašem am am.
Tak je kot mika opisuje, sam k sreči nas ni tolk pri bajti

. In zdaj si me mika spomnila na besede: "mami jaz bi nekaj jedla", da sem bila jaz ista