cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI

clock-img

08.11.2009, 20:02

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Joj kaj sem spet zamudila user posted image

Če ti je kaj v tolažbo, smo te pa šinfale. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

08.11.2009, 20:04

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

draga jaz sem na estrofemu, jutri pade UZ in verjetno utropizderaj.
Sem v prejšnjem probala v spontanem ciklusu pa ni ratalo, že cel čas sem bla živčna ker kao O ni blo, pol pa je kr bla...tak da zdaj raje na ziher pa bo kar bo. Enkrat je skor ratalo in upam, da tokrat vse rata kot mora.

Na pingvinčke postopek v Mb ni čakalne dobe. Pokličeš ob user posted image , te naročijo za UZ (mislim, da od desetega dneva naprej, vsak drugi dan), delaš O teste in ko je cajt pride akcija-še 5 dni in ET. Pol je stopka in 14 dni čakanja. Držim pesti, da vama tokrat uspe.user posted image user posted image user posted image

Ma ima da rata srce moje. Bom držala pestke ... kolkr bom mela kej fraj kako roko user posted image

clock-img

08.11.2009, 20:07

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ma ima da rata srce moje. Bom držala pestke ... kolkr bom mela kej fraj kako roko user posted image

Probi med dojenjem... A se spomniš kako smo se hecale na enmu srečanju, kako dva podelaš in ohraniš roke fraj?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

08.11.2009, 20:08

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Zarči, jaz bom tud držala pesti.user posted image user posted image

Grem zdaj cote obesit, če ne se bo dec res loču.

clock-img

08.11.2009, 20:09

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Probi med dojenjem... A se spomniš kako smo se hecale na enmu srečanju, kako dva podelaš in ohraniš roke fraj?

Lahk to tebi rečt... bož ži še vidla če je to tolk simpl...

clock-img

08.11.2009, 20:10

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Bom sam enga naštimala, moram met eno roko za druge zadeve fraj. user posted image user posted image user posted image

Ej, a pivo piješ, al kaj?

clock-img

08.11.2009, 20:10

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Ti raj njega nauč cote obešat... tak kak sm jst svojga

clock-img

08.11.2009, 20:11

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Delam na tem, ampak mi več škode kot koristi naredi. Mah, ga pa za kaj drugega ponucam. Je dons sesal in pomival, pa še kosilo je skuhu. Zdaj bi mela pa že slabo vest, če ga pošljem cote obešat...

clock-img

08.11.2009, 20:12

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Ti raj njega nauč cote obešat... tak kak sm jst svojga

To je besedauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

08.11.2009, 20:12

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Grem. Babe. Mlade mamice ste najhujš!

clock-img

08.11.2009, 20:13

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Pridem pogledat, če sta še tu, pol ko obesim, pir pa tud mam, če sta take volje.

clock-img

08.11.2009, 20:14

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Čeprav, ne vem, nooooo... A ni vse tole pitje malo tumač? Pa še sploh ni veseli december.

clock-img

08.11.2009, 20:30

clock-img

miska73

pencil-img

4167

evo... sem naredila zamenjavo... zdaj je na rokah Nejc ker se je bolj drl... boh ve kak dolg bo zadovoljen...

drgač pa dejzi... dans je treba vino pit - je martinova nedelja

clock-img

08.11.2009, 20:30

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Dejzi, ti kar prid nazaj.

user posted image

K bo veseli december bomo kuhan vin pil.

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

08.11.2009, 20:31

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Oj mlinči... pozdravček še tebi

clock-img

08.11.2009, 20:33

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Podganči, kako kaj? Je luštn, ne? Kako kej spite?

Blanč, kaj dogaja? Kej novga? Zdej en dan sem se na najino predporodno žurko spomnla in se krohotala tvoji štoriji z indeksom v težkih vojnih časih user posted image user posted image user posted image .

clock-img

08.11.2009, 20:33

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Mater, spet sem zamudila srečanje. Še mal, da Neža bolj zraste, pa uletim. aloh, aloh, aloh???user posted image user posted image
Bom pila pir, vin,....user posted image

clock-img

08.11.2009, 20:34

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Mam vino, pa hajnija. Naš je kupu dve škatli. kak teden ali dva ne bo pomanjkanja. user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2009, 20:35

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka
Zdej en dan sem se na najino predporodno žurko spomnla in se krohotala tvoji štoriji z indeksom v težkih vojnih časih user posted image user posted image user posted image .

A to je bla tista žurka z breskvami?user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2009, 20:36

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Pikovitek, itekako ti je lahk žal user posted image . Med drugim je dejzi s čikom po Franciju letala (ne da bi se zavedala), folk je pa z občudovanjem za njo kazou user posted image . Asica težka, ti rečem. Men je pa gsm ratal zgubit user posted image .

clock-img

08.11.2009, 20:37

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Mater, spet sem zamudila srečanje. Še mal, da Neža bolj zraste, pa uletim. aloh, aloh, aloh???user posted image user posted image
Bom pila pir, vin,....user posted image

Oj Lučkec. Jaz že komaj čakam, da te vidim. Ampak, ne vem no, zdaj naj bi bile resne in odgovorne mame. ne vem, če še sploh lahko tako žurirate... Kaj pa če bi vpelale z glavo na zabavo? Pa malo kulturnega programa?

clock-img

08.11.2009, 20:38

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Pikovitek, itekako ti je lahk žal user posted image . Med drugim je dejzi s čikom po Franciju letala (ne da bi se zavedala), folk je pa z občudovanjem za njo kazou user posted image . Asica težka, ti rečem. Men je pa gsm ratal zgubit user posted image .

Kadila v javnem zaprtem prostoru. user posted image

clock-img

08.11.2009, 20:38

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Jp, dejzi, una z breskvami user posted image .

Lučka, sej nežika je pa ja že dost stara. Mam dve tolk stare doma pa me ni ustavl user posted image .

clock-img

08.11.2009, 20:39

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Kadila v javnem zaprtem prostoru. user posted image

ja, kakšna šlamparija user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

08.11.2009, 20:39

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Spanje kr gre seveda po dve največ tri urce naenkrat - kadar ni nepredvidenih dogodkov...
zdaj se je tud ata navadu, da se pač več ne spi v enem kosu

Cajta ni... edin da pač počneš več stvari hkrati...
pa ne počnem nič posebnega... previjanje, hranjenkje, pestvanje molzenje pranje peglanjevčasih se uspem tudi stuširat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem