lubika moja, hvala ti, da vsaj malo vem kako že to poteka in kako si bom pol razporedila šiht k jest štartam v februarju. Jest sem tud že imela enkrat v spontanem ciklusu, še v LJ in je ratatlo sam je bla ista zgodba pol kot zdaj samo da v 21.tednu, bomo pa videli kako bo sedaj, jest upam, da rata in pol domkonca pa kar v bolnici v MB bom čist blizu tebe
ja to pa vem da se ne čaka, tak da sem šefu rekla , če me kaj razpištoli grem kar takoj
. komaj čakam na februar
tebi pa
za super rezultat in že držim pestke za 16.11. pa pol naprej tud
, da ti povem da te imam tolk rada
pika74- to je bil moj že 8. postopek. tudi jaz mislim nate in ti res iz srca želim da vama uspe
september1 in Gasilka- še tukaj
za pikice in lepo jih grej in čuvaj čez 14.dni pa nam sporoči veselo novičko mismis- sem v mislih s teboj in navijam tudi zate
fargi - jeeeee, bravo za tako visoko beto, zdaj pa do konca naprej
S* - pozdravček nazaj draga moja in navijam zate za jutri in naprej
miska73 - oj, kako sta kaj mala falotka in kako kaj mami in ati
špelka - bravo
Reby - ku,ku, kako si mi?
bozza - jeeeeeeeeeeeeee
Tiki55 - čestitke in lepo grej pikico pa desni bok žulit
sonček33 - poljubčke malemu Lovrencu, tebi pa pozdravčke
vsem ostalim pa lep večer, velik
pa ne preveč da se mi ne bo preveč treslo
, k morem mal spat, zjutri šiht kliče
pa še navijanje za jutri
< Sporočilo je popravil miklarom -- 9.11.2009 22:05:19 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

, te naročijo za UZ (mislim, da od desetega dneva naprej, vsak drugi dan), delaš O teste in ko je cajt pride akcija-še 5 dni in ET. Pol je stopka in 14 dni čakanja. Držim pesti, da vama tokrat uspe.