writing-img

RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI

clock-img

16.11.2009, 13:08

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

zvezdicaaaaauser posted image

gigi, user posted image user posted image user posted image naj te pričaka lepa blastocista!

pika, stiskam pestke, da te bodo pričakale lepe blastociste in da potem zagledaš user posted image user posted image !!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

16.11.2009, 13:08

clock-img

konina

pencil-img

989

Pozdravljene. Sem vaša stara borka, ki se zelo malo javlja, vendar vas redno spremljam in navijam za vsako staro in novo kokoško tukaj . ZA vse skupaj držim pesti!!!!

Tukaj pa je nekaj stimulacije, da ne obupate. Moja dva fantiča sta bila prejšnji teden stara 1 leto in sta prava korenjaka in lumpa. Zraven pa prilagam še Nevo, ki pa je naše veselje in v veliko pomoč.

Dajmo, ženske. Nič obupat. Borite se, ker je na koncu vse pozabljeno, saj vas VSE čaka čudovita nagrada.

Lp, Nina

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

clock-img

16.11.2009, 13:19

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Gigi, še tukaj. Gremo na zmago. Tale celica je tista ta prava. user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 13:19

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Evo smo pridelali eno celo celico. ET bo, če bo v četrtek.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super pa že v četrtek po dete user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

16.11.2009, 13:29

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

user posted image

Žižek moj dragi. A ti nekaj povem? Eden otroček naenkrat je čist dovolj, ne bo ti dolgčasuser posted image . Sem vesela.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

16.11.2009, 13:31

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Konina, živjo stara sablja. malo bolj pogosto se javi...sicer pa ja, vidim, da dolgčas vam pa niuser posted image  Kakšna škrata sta že in super, da imaš tako fajn pomoč. Nevi pje pa zihr v veselje in ponos.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

16.11.2009, 13:38

clock-img

sapi

pencil-img

956

Sem napisala malo za čisto vsako posamezno sedaj pa tkole user posted image .....

Punce toliko stimulčacije na kupu pa že dolgo ne sami cukri, joj sem kar gledala in gledala ...

mismis super za foliklčke to pa je bilo rekordno število do sedaj ... pa lepo naj se razvijajo, pa veelikoooo naj jih bo za v zamrzovalnik, da bo za naprej še družba, ker greš tokrat za mano sicer po malo drugačni potem vendar za sigurno ...
Tanja ti pa tudi kokoškica user posted image ...
žiži boš videla, bo zmagovalna user posted image ...
Pika naj se lepo razvijajo, da dobiš k sebi svoje pikice ...
Zarja a že greješ ....

Pozdravček vsem borkam in objemček vsem, ki jim ni uspelo ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

clock-img

16.11.2009, 13:42

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Lubice moje

Vsem hvala za pestke user posted image user posted image user posted image . RVI

srčno upam in držim pesti, da je ta celica tista taprava borka user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

clock-img

16.11.2009, 14:00

clock-img

nokes

pencil-img

1441

žižika moja!!! držim pesti do četrtka kot nora!!! dajmo zdaj pikica!!user posted image user posted image user posted image

nokes

clock-img

16.11.2009, 14:09

clock-img

KIWI

pencil-img

251

Hojla, punce

UZ za menoj, danes stopka,v sredo 18.11. punkcija. Puntirali bomo tri folikle, vsi trije po 18 (Dr. Kovačeva pravi, da so lepi!?), glede endometrija pa se je včeraj dr. zgleda user posted image en mal uštela, ker so danes namerili debelino 10 (to je tudi lepo, je rekla). Tako da, traaalaalaaa hopsaasaaaa, jaz sem danes prav dobre volje,! user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 14:20

clock-img

cukica

pencil-img

1698

Mismism in Tanja_Jes najprej čestitke za 10 celic naj se jih čim več opldi in naj vama vstavijo zmagovalce,...
Gigi1 naj se ti lepo oplodo celica in naj tudi tebi rata,...
Kiwi čim manj bolečo punkcijo v sredo,...
Zarja,Špela kje sta in upam,da je vse o.k. Zarja ti lepo grej,Špelka tebi pa vse dober še naslednjih 8 mesecev,...

Ostalim pa prav lep pozdrav

clock-img

16.11.2009, 14:46

clock-img

gloria

pencil-img

4900

dan borke mojeuser posted image

...danes sem doma ker sva z mojim pokasirala nakakšno virozo in bruhava že dva dni, da ne povem kakšen obisk stranišča imavauser posted image ....no najprej je zbolel tast,pa tašča potem pa mi2...Nik je zaenkrat okuser posted image ...nahiterco se javim in povem da mislim na vas 100 na uro.....seznam noseč se polni in tko je prav....avgust 2010 je zmagovalen punce mojeuser posted image user posted image user posted image ....
Pika74 user posted image user posted image user posted image user posted image super,super,super punca moja
Gigi ma dovolj bo za enkrat,z enim otročkom je kr dela boš vidla...počivajuser posted image

...ostale pridete na vrsto zvečer,grem mal počivatuser posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

16.11.2009, 15:34

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Lubice moje

Vsem hvala za pestke user posted image user posted image user posted image . RVI

Zarči in Kiwi mislim na vaju user posted image  user posted image  user posted image

gigi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je taprava.

i belive i can fly....

clock-img

16.11.2009, 16:57

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Evo, oba pingvinčka preživelauser posted image user posted image in se že grejeta pri mami. Test pade 30.11.

Hvala vam srčice moje....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

16.11.2009, 16:59

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Evo, oba pingvinčka preživelauser posted image user posted image in se že grejeta pri mami. Test pade 30.11.

user posted image user posted image user posted image držimo pesti!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.11.2009, 17:00

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....kolk sem vesela...user posted image user posted image user posted image lubčka vsem trem

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

16.11.2009, 17:07

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Oj, punce, čist na hitr: Žiži in Pika - pestke za vajine user posted image user posted image user posted image .

Moja beta je prav strašljivo visoka, še zlasti zato, ker mamo enga škratka doma in smo računali na enega. Ampak seveda so vsi veseli, amo da bo vsebina moje mternice zdrava!!!!!user posted image user posted image  Se beremo zvečer!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

clock-img

16.11.2009, 17:08

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Lubike moje hvala vam vsem. Še ekstra zahvala mamicam za tako lepo stimulacijo user posted image

Zarči user posted image  user posted image  user posted image  saj veš user posted image  user posted image  user posted image

Kiwi user posted image  user posted image  user posted image  tralala hopsasa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Špelka še tebe čakamo

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

16.11.2009, 17:09

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

No, si me prehitela user posted image .

Super za visoko beto user posted image  user posted image  user posted image . Koliko????

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

16.11.2009, 17:11

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

clock-img

16.11.2009, 17:32

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

O, Žiži, hvl za čestitke, sem vedla da boš vprašala...user posted image  Evo: 2860 na 16. dan po ET. Kaj misliš? user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

clock-img

16.11.2009, 17:37

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

O, srčece zlato, super. Zdaj pa se pusti razvajati in 30.11. boš ugledala magični user posted image user posted image .

clock-img

16.11.2009, 17:37

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

O, Žiži, hvl za čestitke, sem vedla da boš vprašala...user posted image  Evo: 2860 na 16. dan po ET. Kaj misliš? user posted image

Super. Res lep beta. user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 17:45

clock-img

mismis

pencil-img

10486

tole novičko čakam že cel dan. Bravo srce, lepo grejuser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

16.11.2009, 18:00

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Loremi, si me danes prehitela, ker se mi ni dalo takoj zjutraj na net. Sicer sem pa itak tebe zadolžila za jutranjo kavo user posted image user posted image user posted image
Špelka, beta je super, mogoče sta res dva user posted image user posted image user posted image

Tanja_Jes, a je bila danes potička? user posted image user posted image user posted image  Mene so zgleda včerajšnji KLIKI le pregnali

Noki moj, a si videla, čista 10-tka, to je posledica našega srečanja, ki je bil tudi za desetkouser posted image user posted image

Žižek, tebi samo HAY, ostalo sva že ve po gsm-ju

šiškamiška, tebe se pa spomnim user posted image user posted image user posted image  hvala za navijanje in pestke

Zvezdica, za zadnje srečanje ti je lahko žal, full si zamudila. Vidim pa, da si mi dala mojega Patričija za stimulacijo, full je že zrasteluser posted image

Pikovit, kaj si ti zrihtala, saj veš kje

pa Konina se je javila, a eno leto že imata malčka palčka user posted image user posted image user posted image  to gre hitro čas okoli

Sapi, ma jaz tudi upam da grem za tabo, čeprav malo po drugačni poti, ne bomo malenkosti, če dosežem enak cilj kot ti, bom več kot zadovoljna. Vidim, da si že v drugem tromesečju user posted image user posted image , super iz ta hudega smo ven, zdaj pa lepo počasi do konca .

Cukica, kako si ti?

Gloria, upam da se čimprej pocajtate oz. da se naš Nikec ne bo nalezel.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem