writing-img

RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI

clock-img

16.11.2009, 22:45

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ma hudič je to...a imaš smotan delovni čas?

.....moj delovni čas je variabilen od 7-8.30...... potem pa do 15.30 oz. odvisno kdaj prideš kasneje...

Je pa tak, da sem hodila prej ob 7 do 15.30...pa grem prva in pol slišiš - a ti že greš?   A nimaš kaj za delat?  ...  oz.zgleda tako, da imajo ostali več dela, ker ostajajo dalje, pridejo pa tud kasneje..... Eni pa so tam tud do 18 ure, ker pičijo nadure.....ki jih seveda dobijo plačene....delajo pa nič.....

...meni je pa moja družinica bolj pomembna.....

.

clock-img

16.11.2009, 22:46

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.....moj delovni čas je variabilen od 7-8.30...... potem pa do 15.30 oz. odvisno kdaj prideš kasneje...

Je pa tak, da sem hodila prej ob 7 do 15.30...pa grem prva in pol slišiš - a ti že greš?   A nimaš kaj za delat?  ...  oz.zgleda tako, da imajo ostali več dela, ker ostajajo dalje, pridejo pa tud kasneje..... Eni pa so tam tud do 18 ure, ker pičijo nadure.....ki jih seveda dobijo plačene....delajo pa nič.....

.

veš kaj, ti si tako zrihtaj, da bo tebi in tvojim ustrezalo... kaj paravijo drugi je pa itak samo njihov problem...ti že veš kdo in koliko te potrebuje...svoje delo pa tudi opraviš

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

16.11.2009, 22:48

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.

veš kaj, ti si tako zrihtaj, da bo tebi in tvojim ustrezalo... kaj paravijo drugi je pa itak samo njihov problem...ti že veš kdo in koliko te potrebuje...svoje delo pa tudi opraviš

...se strinjam...čist brez veze se obremenjuješ ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

16.11.2009, 22:58

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

No dons se počutim super, predvsem sem bila malo koristna user posted image user posted image user posted image , pospravljanje pa to... pred spanjem pa moram še malo  RR obdelat user posted image

Kiwi...tudi ti boljš volje, tako je treba, ane kako je boljš filing, ko je enkrat stopka v trebuhu user posted image , potem pa komaj čakaš punkcijo user posted image

Cukica...vidim da si u redu? A si imela že kakšen pregled?

Glorija...bemtiš, si se preveč sukala okol tašče in tasta user posted image , upam da hitro minejo slabosti, ni kaj, ko te enkrat obišče viroza, jo je treba preležat.

Barbi...a pridno počivaš?

Mismis....ja sem čist prazna, sta bile dve potičke user posted image user posted image user posted image danes, pomoje da so bila jajca kriva... še mal pa greva po otroke user posted image user posted image
Špelka...če bosta pa dva...bosta pač dva user posted image user posted image user posted image user posted image tako bo, kakor je namenjeno user posted image

Pika 74..hvala, sem si dala link v zaznamke...sem čist nora na take napise, sploh tisto za dvojčke user posted image

Punce, enkrat sem vidla majčke za nosečnice na katerih piše...se vidimo avgusta, ali pridem avgusta...na to foro...a ma katera link, jest pojma nimam kje sem to vidla user posted image

Pa še mal bom navijala:

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija

S*...naj te dočaka isto kakor Zarjo user posted image user posted image user posted image
Nellika....prijetno varstvo ti želim
Klavirka...tebi pa čimmanj bolečo punkcijo...

Dejzika...kje si se pa ti skrila user posted image user posted image user posted image ti ti...si poredna user posted image user posted image user posted image spet kure pečeš

Pikovit...dober večer user posted image user posted image user posted image te voham da si blizu kompauser posted image user posted image

Sonček33...jest skoz boljš  user posted image

Gigi...a si dobr?!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

16.11.2009, 23:10

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Pikovit...dober večer user posted image user posted image user posted image te voham da si blizu kompauser posted image user posted image

Haahah evo me.Ravno prišla.Maš pa res ta prav nos :))))

clock-img

16.11.2009, 23:12

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ma sem taprava čarovnica user posted image user posted image user posted image   Kako si kaj? Je kaj novega?

clock-img

16.11.2009, 23:13

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ma sem taprava čarovnica user posted image user posted image user posted image   Kako si kaj? Je kaj novega?

Ja res si vještica user posted image .Jaz sem ok.Sem sam doma in mi je dolgčas,pol pa takole surfam okol.

clock-img

16.11.2009, 23:14

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Novega pa nič.Edino če te kaj konkretnega zanima user posted image user posted image

clock-img

16.11.2009, 23:15

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Novega pa nič.Edino če te kaj konkretnega zanima user posted image user posted image

Vem da si imela en posvet pa nisem zasledila kako je bilo...

clock-img

16.11.2009, 23:20

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Vem da si imela en posvet pa nisem zasledila kako je bilo...

Aha ja.Ful enih stvari mi je povedal.Najprej je rekel,da bomo spremenili terapijo.Bomo šli na manj.Pol mi je dal medrol4 mg.Potem sva mal gledala moje izvide.Ampak samo od MB.Za nazaj jih ne zanima kaj in kako.Hmmmm kaj še.Ma v glavnem je bilo full enih informacij,ki sem jih prvič slišala.Recimo ta se mi je vtisnila v spomin.Ja gospa še čisto nič ne pomeni če imaste blastociste user posted image Tudi blastocista mora biti dobra......skratka me je kap zadela.Vse mora biti tipi topi.

clock-img

16.11.2009, 23:25

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Ja ....kako je zanimivo, kakšni stroji smo, vse mora biti ok, da lahko živimo...začne se pa s spermijem in jajčecem.. Ja hvala bogu da medicina skoz napreduje...kaj vse delajo...in prov fino, da ti bodo zamenjali terapijo...morajo prov vse probat, saj kaj pa veš kaj je narobe..to je najhujše, če ne vedo, potem se pa vse skup vleče iz postopka v postopek...samo enkrat pa že rata...jest to skoz pravim...

clock-img

16.11.2009, 23:29

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ja Tanja itak,da enkrat rata.Zdej mi je moja frendica v vzpodbudo.V 11 ji je ratalo.

clock-img

16.11.2009, 23:30

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Kaj pa ti še pokonc delaš?

clock-img

16.11.2009, 23:32

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Kaj pa ti še pokonc delaš?

Ne morem spat...zdej sem doma že par dni..mam čist dost tega spanja user posted image , pa ležanja
Midve sva tko nočne ptice....no sej počas bova šle u mižole, a ne?

clock-img

16.11.2009, 23:33

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Sem prepričana da bo enkrat ratalo...ja sej mora...

clock-img

16.11.2009, 23:36

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ja danes se pa tudi meni zapirajo očke.Se bom počasi poslovila.Se jutri kaj beremo.Če me boš zavohala me kar takole dregni user posted image

Nočko Tanja in ja enkrat nam bo ratalo user posted image

clock-img

16.11.2009, 23:38

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Nočko tudi teb...
lupčka   user posted image

clock-img

17.11.2009, 06:24

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Dobro jutro!

user posted image

clock-img

17.11.2009, 07:36

clock-img

Anonimen

Jutro.

gigi, ne če bo ET,.. Itak, da BO!!! Držim pesti!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja, čestitke za user posted image user posted image Naj te oba razveselita čez 9 mesecev!!

špelka, super beta!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj imate prvi pregled?

clock-img

17.11.2009, 07:48

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Gigi, itak da boooooo transfer user posted image  user posted image !
spelka, čestitke za krasno beto user posted image !
barbiG, biba77, zarja1, naviiijam user posted image !

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija

Klavirka, naj bo punkcija znosna, Nellika in S*, lepo pričnita gret pikice user posted image

Vsem pa želim lep dan!

clock-img

17.11.2009, 07:50

clock-img

vrtnica.m

pencil-img

252

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija
Punce, veliko sreče želim!!!!
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.11.2009, 08:02

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica.m

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jast se tud pod to podpišem.

Sem zbolela :( groza. user posted image

i belive i can fly....

clock-img

17.11.2009, 08:13

clock-img

KIWI

pencil-img

251

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija

Tudi jaz se kar podpišem! Pa eno lepo jutro vsem!

clock-img

17.11.2009, 08:46

clock-img

september1

pencil-img

543

IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija

Tudi jaz se kar podpišem! Pa eno lepo jutro vsem!

se podpišem

clock-img

17.11.2009, 08:58

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Torek, 17.11.
Nellika - ET
S* - ETZ
Klavirka - punkcija

evo še jaz navijam!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem