Miklarom, ti uboga revca, a kar po cele dneve delaš? Upam, da se ti stanje na šihtu čimprej umiri, da boš lahko malo več z nami
Tiki55 in Gasilka, čestitke za plusek
. Želim vama lepo in mirno nosečnost, brez slabosti.
Žižek, saj sem že vse povedala po gsm-ju, ma lepo mi grej, da bova ja skupaj v porodnišnici
Arneja, lepo da se javiš
Skuštranka, ma res bi bil že čas, da nam starim borkam uspe, za nami pa pridete nove, a se že kaj pripravljaš?
BarbiG, saj jaz grem tudi naslednji teden v službo, na ta način čas full hitreje mine. Ti pa odženi slabe misli, le zakaj se ne bi noben prijel, to je sedaj tvoj čas in ma da rata, sicer te imam jaz na sumu, da je že
Biba77, kot so ti že punce napisale, se tudi meni zdi čisto prehitro za
, ampak pravi čas za vgnezditveno krvavitev. Koliko je pa ta močno, je pa odvisno od vsake posameznice. Bom držala pestke, saj je že skrajni čas, da se na seznamu nosečk pridruži še kakšna MB nosečka.
Pija, kaj pa čakaš s tem pirčkom, sam se ne bo zlil po grlu, daj nagni ga, še zame ga dej.
Palčica, po moje vaju bo dal dr. D na konzilij, ko dobiš pošto s konzilija za odobritev postopka, lepo pokličeš tisto številko, ki ti jo pošljejo in se dogovoriš za začetek postopka. Ko dobiš datum za prevzem zdravil, se nam pa zopet javi, ti bomo napisale vse, kar te bo zanimalo
Zarja, horny teddy kak si, se tam gori v tvoji deželi še kaj dogaja, razen seveda fuzbala
Sapi, če je pa Rolling levček, potem bodo pa levčki tudi pri nas
Daj povej, a doma sta že povedala, da bodo dedki in babice, kakšna je bila kaj reakcija.
Bozza, kako si, je danes kaj bolje
Hedi, kaj je z malo princesko, berem da jo nekaj bolezen šlata, držim pestke, da bo čimprej bolje
cukica, upam da se bo mali Koperfild čimprej pojavil ter da bo vse v redu z njim
Zvezica, ma še zmeraj je pravi cuker, starejši kt je, lepši je..
Sonček33, nič sprehoda s kužonom, me lahko preveč na hitro povleče, tele dni ga ima moj čez, potem bova pa z
vzpostavila rutino, sedaj pa oba žuliva bok v dnevni sobi, jaz desnega, on levega
pa še malo navijanja za jutri...
Petek, 20.11.
Aljonka - UZ
bejba, držimo pestke, da čimprej pade STOPKA
< Sporočilo je popravil mismis -- 19.11.2009 17:45:24 >